48072
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
FXLP163 Kirkelig Kulturverksted  Knut Reiersrud / Iver Kleive Himmelskip (2LP - SIGNERT)
Kjøp
-+
249,-

Knut Reiersrud / Iver Kleive

Himmelskip (2LP - SIGNERT)

Produktinfo

En av de største klassikerne i Kirkelig Kulturverksteds rikholdige katalog er definitivt Knut Reiersrud og Iver Kleives Himmelskip fra 1996.

 

Innspilt live i Sankt Knuds kirke i Odense og det er tre instrumenter som spiller sammen her. Reiersruds gitar, Iver Kleives orgel og ikke minst spiller selve kirkerommet en stor del i denne mektige musikkopplevelsen. I tillegg medvirker Povl Dissing med vokal på et av sporene.

 

Knut Reiersrud selv sier dette om albumet:

"Det var 84 supretrange vindeltrappetrinn inne i en slags mursteinstube opp i Domkirke-spiret i Odense. Tekniker Alf Christian Hvidsteen og en dansk roadie som hadde røyka på seg kun én fungerende lunge - og en Studer båndmaskin på 100 kilo. Et lite feiltrinn, en liten ubalanse og det ville blitt dødsulykke istedet for en 100% analog innspilling av Ivers og mitt oppfølgeralbum til Blå Koral. Men det var CDens tiår (90tallet) så først nå, snart 23 år senere, har samme Alf funnet spolebåndene på Nasjonalbiblioteket i Rana. Klippet og limt - og endelig er Himmelskip ute som dobbeltLP"

 

Albumet er internasjonalt kjent som en audiofil klassiker og mange har enorme forventninger når denne nå endelig foreligger på vinyl. En unik og lydmessig overveldende plate som anbefales på det varmeste.