33613
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
50%
JANSEN078 Jansen Records  Kråkesølv Pangea (LP)
Kjøp
-+
99,-
Du sparer: 50%

Kråkesølv

Pangea (LP)

Produktinfo
Kråkesølv er fra Bodø, og det legger de heller ikke skjul på. Rock, norske tekster, og store låter og refrenger. Dette er stikkord du har hørt om bandet tidligere, men nå slipper de sitt femte album og det er på tide å gjøre noe nytt.

 

Tittelsporet «Pangea», første singelen fra det kommende albumet, viser et band som fortsatt kan skrive «anthems» på norsk, og som lett kan funke både på store festivalscener og mindre bygdefester.

 

Musikken til Kråkesølv er fortsatt forankret i to gitarer, bass, trommer og tekster på dialekt, men denne gangen har de tvunget seg selv til å male med en bredere pensel. «Pangea» viser et band som utfordrer de satte rammene, og beveger seg inn i landskap som blant andre Dungen og Radiohead har pløyd opp tidligere. Men, som alltid lander Kråkesølv trygt på egne nordnorske bein.

 

Mye av grunnen til at Kråkesølv nå tar en litt annen retning enn de har gjort tidligere, er produsent Lars Horntveth (Jaga Jazzist, Susanne Sundfør). I tillegg til å produsere bidrar han også selv på flere måter, både med gode råd, som motivator og på instrumenter som piano, mellotron og vibrafon. Horntveth har gjennom hele innspillingsprosessen også lurt rundt i kulissene med kaffen på kok og med glødende heiarop.

 

Tekstene har ellers det samme melankolske tilsnittet som har preget universet til Kråkesølv siden debutalbumet, og fortsetter å trekke tråder mellom det mellommenneskelige og universelle.

 

Sporliste:

Side A

 

Pangea

Luftslott

Vi

Du mein det som en trøst

Lenge sia sist

 

Side B

 

Stille

Syrinen

Skygge

Vardøger