46519
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
SSRLP077IV Safe & Sound Label All City - LTD IVORY (LP)
Kjøp
-+
299,-
Alternativer
 • Label

  All City - LTD IVORY (LP)

  Produktinfo

  Endelig slipper det norske bandet Label sin hete oppfølger til den kritikerroste debuten Oslo So Slow. Albumet All City kommer på LP i to begrensede håndnummererte utgaver med ulike vinylfarger (elfenben og transparent aqua) i tillegg til digitalt.

  «Destillert Oslo-sommer av gylden årgang.» Ordene er Morgenbladet sine, og det som beskrives er den nylig utgitte singelen «Summer Went Wrong». All City er oslobandets andre plate, og følger opp den kritikerroste 2016-utgivelsen Oslo So Slow. Debutplaten ble av flere hyllet som et av årets aller beste album og tittelsporet har vært en gjenganger på norsk radio siden den ble sluppet som single.

  I løpet av All Citys ti spor fortelles små historier som bruddstykker fra en sommer. Felles for dem er at de er skrevet på reise. På reise til noe, eller på reise fra noe. På reise gjennom fremmed by, eller på reise i egen by. All City handler om å cruise rundt med t-banen på bakerste vogn fra øst til vest, fra sør til nord. Og når du går av på siste stasjon på Vestli så har du kanskje sett biter av livene til de som bor her. Byen man finner folka sine, hvor man kan gjemme seg bort, eller finner den man skal være sammen med resten av livet. All City er en hyllest til alle dem.