34872
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
KOM-JEPS2015 Jeps  Maysern & Guttis 1991 (Refreshing Mess) (LP - LTD)
Kjøp
-+
249,-

Maysern & Guttis

1991 (Refreshing Mess) (LP - LTD)

Produktinfo

Plateselskapet JEPS (Jokkes Eget Plateselskap) gjenoppstår med ny utgivelse!

 

May-Irene "Maysern" Aasen, kjent som trommisen i Jokke & Valentinerne og som fotokunstner, feirer "sølvbryllup" med billedkunstner, protopunker og tidligere Angor Wat-gitarist Guttorm "Guttis" Nordø. I den forbindelse utgir de noen av sine legendariske opptak fra 1991. I år er det 25 år siden Maysern & Guttis møttes, ble kjærester, begynte å lage låter og innspillinger sammen. Materialet har ligget på is siden den gang, og LP-en utgis nå i høst i anledning 25-årsjubileet.

 

Låtene ble innspilt og produsert av May-Irene "Maysern" Aasen & Guttorm "Guttis" Nordø i 1991 og i 1992 med 4-spors analogt portastudio i Oslo, Trondheim og København, og med 8-spors båndspiller i Nosebridge Studio i Asker. Musikken er skrevet av Guttis, og tekstene har Maysern & Guttis skrevet sammen. Innspilling og mix er gjort av Maysern i 1991 og 1992. Utvalg av låter, rekkefølge og mastering er gjort av Audun Strype i 2015.

 

Vi gir ordet til Waldemar Hepstein: ”Stuntpop i en garasjepsykedelisk skumringssone. Maysern på trommer og vokal, Guttis på gitar og bass, et frisinnet prosjekt som avbrekk fra deres virksomhet innen kunstmaleri (G), fotografi (M), anarkistavisproduksjon (G), Jokke & Valentinerne-tromming (M) og så videre. Så det er ingen vei utenom å ta turen innom denne samlingen. Det er gøy, det er tøft, det er barskt, det er tandert. Det er popolusjonær, rytmisk revisjonisme du bare MÅ ha!”

 

Første opplag av LPen foreligger nå på HVIT vinyl i ltd. ed. 500 eks!