38145
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
ELV040 P.W. Elverum & Sun  Mount Eerie A Crow Looked At Me (LP)
Kjøp
-+
299,-

Mount Eerie

A Crow Looked At Me (LP)

Produktinfo

Da vi hørte Mount Eerie sin nye plate for første gang så gikk vi inn i en slags sjokkartet tilstand. Tekstene er konkrete «rett frem» beskrivelser av et liv preget av savn ribbet for poetiske vendinger og diffuse metaforer.

 

I albumets første spor beskriver Phil Elverum at han mottar en pakke i posten som inneholder en sekk kjøpt til den purunge datteren hans, bestilt av den nylig avdøde kona. En skolesekk bestilt av en mor som må ha visst at hun aldri vil oppleve datteren sin første skoledag. Leser man seg så opp på platen finner man ut at den er spilt inn i rommet der kona til Elverum døde, med hennes instrumenter.

 

Hva er dette her? Er det i det hele tatt musikk? Eller er det bare ren ufiltrert sorg gitt ut på plate? Det at det er vakkert og velspilt gjør uansett at det er umulig å ignorere denne platen.

 

Vi har bestilt plata direkte fra Anacortes i Washington State (hjembyen til Elverum og hans label) fordi vi mener at den virkelig fortjener å bli hørt. I den sammenheng har vi bedt tidligere platepusher og Phil Elverum-entusiast Petter Bru si noen ord om hans opplevelse av A Crow Looked at Me