61165
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
0602508343490 Mercury  Paal Flaata In Demand - Deluxe Edition (2LP)
Kjøp
-+
399,-

Paal Flaata

In Demand - Deluxe Edition (2LP)

Produktinfo

Paal Flaata sin første soloplate kom ut i 2002 og for de som «skjønte» den da den kom ut, så har den en helt unik posisjon.

 

Spilt inn i Atletic Sound, Halden med et stjernelag av musikere som inkluderer Lars Håvard Haugen og Geir Sundstøl på strengeinstrumenter. Produsert av Andrew Hardin som også produserte den første Midnight Choir-platen.

 

In Demand er det selvsagt stemmen til Flaata som får skinne i all sin prakt når han tolker låtskrivere som Mickey Newbury, Townes Van Zandt, Charlie Rich og Tony Joe White for å nevne noen. Denne mannen kan dette med å gjøre en sang til sin egen.

 

Denne spesialutgaven av In Demand markerer første gang dette noe underkjente mesterverket er tilgjengelig på vinyl. Og ikke nok med det. Den er trykket på lilla vinyl og har en ekstra LP med uutgitte spor, alternative versjoner, råmikser og livekutt. Et lekkert hefte med tidligere usette bilder og liner notes av Tom Skjeklesæther gjør denne Flaata-pakken komplett.

 

Dette er dønn essensielt stoff, både for de som ikke kjenner til platen fra før av, og for nye tilskudd til Paal Flaatas stadig voksende fan-menighet.

 

LTD 500 eks.