20776
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
2564621547 Parlophone  Pink Floyd The Endless River (2LP)
Kjøp
-+
369,-

Pink Floyd

The Endless River (2LP)

Produktinfo
Detaljene rundt The Endless River, det nye Pink Floyd-albumet fra David Gilmour, Rick Wright og Nick Mason, ble idag offentliggjort samtidig som albumets cover ble hengt opp i 10 internasjonale byer verden rundt, inkludert en 8 meters installasjon ved London’s South Bank. Albumet slippes av Parlophone den 10. November og er produsert av Gilmour, Phil Manzanera, Youth og Andy Jackson.  
 
David Gilmour sier:
«The Endless River har tatt utgangspunkt I musikken som ble laget under 1993’s Division Bell-session. Vi hørte igjennom over 20 timer med musikk vi tre hadde laget, og plukket ut den delen av musikken vi ønsket å jobbe videre med på dette albumet.  I løpet av det siste året har vi spilt inn nye deler av albumet, re-innspillt noen av låtene og generelt brukt studioteknologi til å lage et 21st century Pink Floyd-album. Da Rick er borte, og med han sjansen til noen gang å gjøre dette om igjen, føles det helt riktig å gjennoppta og videreutvikle låtene, og gjøre de til en del av Pink Floyds repertoar».
 
Nick Mason:
«The Endless River er en tribute til Rick. Jeg tenker at dette albumet er en god måte å beskrive hva han gjorde og stod for, og hvordan hans måte å spille på var hjertet i Pink Floyd’s sound.  Etter å ha hørt igjennom disse sessions, fikk jeg virkelig følelsen av hvilken spesiell musiker han var».
 
The Endless River er et instrumentalalbum fordelt på fire sider med én låt som vokalspor, «Louder Than Words», med ny tekst av  Polly Samson.