67795
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
0602508511127 Island  PJ Harvey Rid Of Me (LP)
Kjøp
-+
279,-

PJ Harvey

Rid Of Me (LP)

Produktinfo

"the way Polly Jean seems crushed by the weight of her own songs and arrangements, as if the air is literally being sucked out of them...admirable if not always enjoyable." John Peel.

Rid of Me ble innspilt hos mesteren Steve Albini som er aller best kjent for sin evne til å få band til å låte enda mer som, vel… seg selv.

Nerve og personlighet så vel som ferdigheter og god gammaldags peiling må til. Når alt dette er på plass blir det store resultater. Polly Jean Harvey kom med sine sterkeste og mest nådeløst selvutleverende låter og laget en plate som burde vært vanskelig å høre på for mange, men tvert imot ble en uimotståelig serie riffete og originale låter som satte ny standard for hva vi kan kreve fra en personlig singer/songwriter.

Dette var første plate for Island Records og et sjeldent eksempel på at det er mulig å forlate indie-verdenen uten å miste en flis av kunstnerisk relevans. Rid of Me’s status har bare vokst med årene. Den er utvilsomt blant de siste 40 års mest innflytelsesrike plater og du finner dem på alle lister som handler om slikt.

Det eneste som diskuteres i denne sammenhengen er om demoene som ble spilt inn før og gitt ut etter faktisk er enda bedre. Her er Polly Jean alene, mer leken og søkende. Dønn essensiell og med knallbra lyd på begge utgaver, nå kan du ta diskusjonen i din egen stue. Vi minner også om at 4-track Demos også har 6 låter som ikke er å finne noe annet sted.