34116
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
PA45LP01   Psychic Arm Octopus (2LP)
Kjøp
-+
349,-

Psychic Arm

Octopus (2LP)

Produktinfo

Den kanskje mest hakesleppfremkallende og totale musikkopplevelsen 2018 har gitt oss så langt er Psychic Arms debutalbum Octopus. 11 år har bandet brukt på plata, det hele er dokumentert i en slags studiodagbok på instagram som mest av alt fikk oss til å stille spørsmålet: kommer denne plata noengang til å se dagens lys?  Det er en grad av perfeksjonisme vi sjelden har sett i norsk musikk, det er musikk som ikke har dårlig tid fordi den skal ut i et marked, det er musikk som først og fremst er laget for å glede skaperne selv og de 270 andre som er så heldige å få tak i denne helt vanvittig påkostede vinylutgivelsen det er lagt så mye tid og krefter i.

 

For Psychic Arm var nemlig innspillingen av plata kun 2/3 deler av jobben, det er brukt time på time med etterarbeid. Masteringen ble gjort av Brian Lucey (Black Keys og Arctic Monkeys) og vinylkuttingen av Paul Gold (Lcd Soundsystem, Animal Collective og utrolig mye annet). For å gjøre denne musikkopplevelsen så optimal som mulig foreligger plata på 2x45 Rpm og den er så delikat innpakket som det kan få blitt, designet av Metric Design (som også står bak Norges pengesedler!) basert på fotokunstneren Lucas Zimmermans "Traffic Lights"-serie. For optimal samlerglede er den trykket opp i 270 nummererte eksemplarer og that's it.

 

Musikken da? Hvordan låter det egentlig? "Dere høres ut som Talking Heads møter Sonic Youth på en mørk klubb med Grace Jones som gjestevokalist" har noen sagt om bandet og det er nokså presist. "En hyllest til 80-tallets svarteste kanaler, gjennomført med presisjon og omtanke" skrev Morgenbladets Ando Woltmann. Vi legger til en dasj av Fleetwood Mac's - Tango in the Night, noe NEU! noe episk filmmusikk og føler at vi i nærmer oss, men dette låter virkelig ikke som veldig mye annet enn Psychic Arm. Dette er en skive du MÅ høre. Slå av lyset, skru opp volumet (eller ta på deg hodetelefoner) for den optimale suggererende musikkopplevelse!