42344
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
R2LP011 Round 2  Saluki Saluki (LP)
Kjøp
-+
299,-

Saluki

Saluki (LP)

Produktinfo

Round 2 er stolte av å kunne presentere, i samarbeid med Saluki, denne offisielle reutgivelsen og markerer samtidig bandets 40-års jubileum!

 

Som platesamler og musikkfan med øye for det som skjedde i norsk musikk på 60 og 70-tallet kommer man ikke utenom Compendium Records. Norges første alternative platebutikk skulle også bli et plateselskap med 10 utgivelser på samvittigheten, noen av høydepunktene i katalogen er Hugh Hopper, Karin Krogh & Archie Shepp, samt Blow Out. Men det som står igjen som det mest komplette albumet Compendium gav ut er definitivt Salukis selvtitulerte album fra 1977. Denne plata er legendarisk blant dj’s, crate-diggere og jazzrock-entusiaster og har etter hvert blitt et samlerobjekt. I bandet figurerer blant andre Freddy Dahl kjent fra Junipher Greene og veldig mye annet.

 

Albumet inneholder 8 låter som på perfekt vis gir oss bredden av bandets musikalitet. Progrock, fusion, jazz, vestkystharmonier og funk – ekstremt velspilt, groovy og spirituelt. Dette er virkelig en unik plate som har tålt tidens tann.

 

Albumet er remastret av Christian Obermayer og David Jønsson har skrevet linernotes og intervjuet bandet.