30122
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
HEKTORLP06 Hector Grammofon  Sivert Høyem Lioness (LP)
Kjøp
-+
219,-

Sivert Høyem

Lioness (LP)

Produktinfo
Fredag 29. januar 2016 slipper Sivert Høyem sitt nye studio album “Lioness”. Albumet følger opp “Endless Love” fra 2014 og er hans sjette i rekken. Etter de siste utgivelsenes mer kompakte mørke, befinner sangeren og låtskriveren seg denne gang under en mykere himmel. Høyem har laget et atmosfærisk, melodiøst og mer tilgjengelig album - og på mange måter et nocturalt album, som skildrer nattlige stemninger.

En tekstlinje dukker opp under gjennomlyttingen av albumet; «Roy Orbison singing for the lonely», lyder det i Bruce Springsteens «Thunder Road» (åpningssporet på «Born To Run»). Høyems nye album inneholder referanser til både Orbison og Springsteen, og på ”Lioness” synger han for de ensomme.

Høyem er innehaver av en stemme som må betraktes som en av landets naturressurser. På «Lioness» evner han å forene sine beste egenskaper som vokalist, låtskriver og bandleder. Synthesizere og elektronikk glimrer med sitt fravær, i stedet preges albumet av organiske instrument og samspillet musikerne imellom. Sivert Høyem har selv produsert albumet i samarbeid med sin faste gitarist Christer Knutsen, som også bidrar med orgel, piano, celesta, marxofon og koring. Med på plata er også Øystein Frantzvåg på bass og Børge Fjordheim på trommer, begge fra Høyems faste liveband. Sangerinnen Marie Munroe medvirker på duetten ”My Thieving Heart”.

«Lioness» er innspilt i Oslo Klang studio med Bjarne Stensli som tekniker, og mikset av Tchad Blake ved Full Mongrel i Wales. Mastringen er gjort av legendariske Greg Calbi i Sterling Sound, New York.