50111
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
TIME003LP By The Time It Gets Dark  Spielbergs This Is Not The End (LP)
Kjøp
-+
249,-

Spielbergs

This Is Not The End (LP)

Produktinfo

Det er vanligvis forbeholdt de aller største norske artistene å få den oppmerksomheten Spielbergs har fått ute i verden det siste året. De har vært nummer 1 på bloggen Hype Machine hele tre ganger – hver eneste gang de har sluppet singel fra det kommende albumet – og tungvektere som The Guardian, NME, Stereogum og DORK trekker frem albumet som et av de de gleder seg aller mest til i 2019. Alt dette om et indieband fra Oslo, sier du?

Ja, nemlig. Det ambisiøse debutalbumet til Spielbergs, This Is Not the End, slippes på det britiske plateselskapet By The Time It Gets Dark, og er en oppsummering av gutta i bandet sine erfaringer som musikere i Oslos indiemiljø gjennom de siste femten åra. Det er store melodier bak vegger av gitar, og vokalist Mads Baklien fremfører hver eneste låt med hjertet langt utenpå skjorta.

De tre medlemmene er for veteraner i Oslos indiemiljø å regne, og har spilt en viktig rolle i band som Team Me, Lukestar, Accidents Never Happen, Magnus Moriarty, Truls & The Trees og Call Vega.