35025
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
7070925094418 Heime med Hund  Stein Torleif Bjella Gode Liv (LP)
Kjøp
-+
239,-

Stein Torleif Bjella

Gode Liv (LP)

Produktinfo

Triologien Heidersmenn, Vonde Visu og Heim For å Døy er avsluttet og tre år senere finner vi en revitalisert og fornyet Stein Torleif Bjella som har overgått våre villeste forventninger. Dette er et album du MÅ høre! 

 

Kjartan Kristiansen er denne gang ikke involvert så soundmessig har det hele tatt en litt annen retning. Albumet er innspilt i Fjøset Lydstudio på Otterøya utenfor Namsos, der Bård Ingebrigtsen har produsert og spiller tangenter og gitar. Med er også blant andre Geir Sundstøl (strenger/munnspill) og Kenneth Kapstad (trommer/cymbaler), Kjetil Møster (saksofon) og Marita Vårdal Igelkjøn (sag).

 

Tekstmessig er Bjella fortsatt en ener, han beveger seg i kjent stil mellom det bekmørke og galgenhumoristiske men her er også noen solgløtt innimellom med låter som Oppfølgingsprat og Alt Rundt Er Det Samma. Og denne gangen har han i tillegg laget sitt mest velproduserte og vellydende album, med en rikere musikals palett og mer distinkt bandfølelse. I Dagbladets kruttsterke terningkast 6-anmeldelse blir soundet hans sammenliknet med Joe Henry og det kan vi lett slutte opp om. Det er gledelig å fastslå at Bjella har laget det ultimate lydspor til høsten 2016!