50742
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
WIGLP452 Domino  Stephen Malkmus Groove Denied (LP)
Kjøp
-+
249,-

Stephen Malkmus

Groove Denied (LP)

Produktinfo

Dette er ikke en plate Stephen Malkmus har laget på rekordtid. Dette er albumet som Matador Entertainment Inc. Ikke ville slippe før etter at kjekke Malkmus hadde laget en mer Pavement-aktig og salgbar plate først. (Flotte "Sparkle Hard" ble resultatet).
Dette er en plate som feilaktig har blitt omtalt som «Malkmus elektronikaalbum» av noen som ikke har hørt den. Dette er et sprell levende og hanmdlingsmettet soloalbum.

Malkmus bodde i Berlin i en periode på 00-tallet. Historien har noen slående eksempler på hva det gjør med talentfulle kunstnere. Mye av materialet på «Groove Denied» ble skrevet der, og deretter oppgraderte Stephen Malkmus studioet sitt og var riktig kreativ.
«Groove Denied» er heldigvis pakket med skeive gitarer og distinkte amerikanske indierock-betraktninger slik som bare Malkmus kan. Og en liten park med gamle og sannsynligvis svært kostbare synther er overalt på plata. Noen ganger som flippete leketøy, andre som bærende melodiske elementer.

Alltid opptur når evigunge helter fornyer seg og tar seg friheter uten å senke lista for hva som kommer ut på plate. Indierockens Grace Kelly har nettopp sikret seg vår oppmerksomhet i mange nye år.