50478
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
SONATALP050LTD SusannaSonata  Susanna & the Brotherhood of Our Lady Garden of Earthly Delights - LTD (LP)
Kjøp
-+
299,-

Susanna & the Brotherhood of Our Lady

Garden of Earthly Delights - LTD (LP)

Produktinfo

Garden of Earthly Delights er opprinnelig et bestillingsverk for Vossajazz i 2017, og spenner fra sjelegranskende folk til vibrerende elektroniske lydlandskap. Lyttere vil kanskje høre elementer som kan minne om Joni Mitchells melodiføring, Nina Simones selvutleverende mørke eller Diamanda Galas’ traumatiserte intensitet, liksom filtrert gjennom middelaldersk folketradisjon og moderne, eksperimentell lydhørhet. Men det er ingen tvil om at dette er Susannas egen, distinkte stemme: Kraftfull, søkende og klar, med en kjerne av symbolsk billedbruk hentet fra antikk mytologi, middelaldersk mystisisme og vår tids forbrukersamfunn.

 

På sitt 13. album, Garden of Earthly Delights, tar Susanna utgangspunkt i et utvalg av Hieronymus Boschs malerier. Resultatet er en glødende, poetisk og fantastisk samling sanger og historier. Spor som «Gluttony and Lust», «Death and the Miser» og «Ship of Fools» spiller på Boschs fremstillinger av synd og menneskelig svakhet, mens «Wayfarer», «Ecstasy» og «Beautiful Life» antyder en transcenderende søken etter åndelig tilfredsstillelse.

 

Innspilt i Ocean Sound studio på Giske med Deathprod som med-produsent, og et helt nytt band bestående av Stina Moltu på gitar, kassettspiller og vokal, Ida Løvli Hidle på akkordeon, Ina Sagstuen på vokal, synth og elektronikk, Natali A. Garner på vokal og elektronikk sammen med Susanna på piano, vokal, CP80, Rhodes og elektronikk. 

 

“Susannas musikalske visjon viser vei mot en annen verden. Garden of Earthly Delights er 42 minutter i paradis.” sier Rob Young.

 

OBS! Dette er ltd. versjonen på gul vinyl!