34924
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
KOM-ASTMA107 Astma Records  The Dogs Live at Big Dipper (LP)
Kjøp
-+
299,-

The Dogs

Live at Big Dipper (LP)

Produktinfo

Rimelig stolte er vi av at den sjuke ideen vi fikk en ettermiddag under Dogs-platesignering (ved juletider i fjor) skulle bli til virkelighet på så kort tid. Nå er altså Dogs lekkert titulerte Live at Big Dipper endelig klar for å slippes løs på verden.

 

5 Mars inviterte vi Dogs-fans, platekjøpere og bransjefolk på det som skulle bli en heidundrende aften i vår butikk. Sjappa var for anledningen gjort om til platestudio med full PA ute i sjappa og bakrommet fullt av lydteknikere. Dogs leverte på toppnivå, gratisølet fra Sagene Bryggeri smakte prima og det ble i hele tatt en svett og herlig aften i rockens tegn. Nå er altså skiva klar og låter KANON!

 

Albumet utgis i totalt 1000 eks og den finnes med hele 5 ulike cover!

 

Fredag 02.09 feires slippet med konsert på selveste Rockefeller. Supportbandene har tatt turen fra Sverige og Danmark, henholdsvis legendariske Ebbot Lundberg (Soundtrack of our Lives) og Baby In Vain. Her blir det eksklusivt forsalg av skiva og de som var på til stede i sjappa under innspillingen (og betalte billett) har mulighet til å hente sitt eksklusive eksemplar der. Og så blir det jo sjansen til å gjenoppleve hele spetakkelet, dog i litt mindre intime omgivelser. Billetter kjøpes her.