35538
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
5714944 Universal The Rolling Stones Blue & Lonesome (2LP)
Kjøp
-+
299,-
Alternativer
 • The Rolling Stones

  Blue & Lonesome (2LP)

  Produktinfo

  Stones er tilbake i kanonform! 55 år etter at de møttes har det vært naturlig for bandet å rykke helt tilbake til start for å utforske sine musikalske røtter. Visstnok var bandet i gang med en noe uinspirert innspilling av egenskrevet materiale til nytt album, da de bestemte seg for å sette det hele på vent og gjøre noe gøy i stedet. Resultatet foreligger nå i form av Blue & Lonesome som er en herlig påminner (om man skulle trenge det) på hvor Stones kommer fra og hvor latterlig gøy det er å høre på dem.

   

  Albumet er innspilt i British Grove Studios i vestlondon med Don Was som medprodusent, bare et steinkast unna fra Richmond og Eel Pie Island der Stones startet sin karriere som liveband på klubber og puber. Låtutvalget er preget av datidens inspirasjonskilder for bandet: Jimmy Reed, Willie Dixon, Eddie Taylor, Little Walter og Howlin' Wolf for å nevne noen. Med på innspillingene er deres faste kumpaner Darryl Jones, Chuck Leavell og Matt Clifford, samt at 2 låter gjestes med gitarspill av Eric Clapton.

   

  Blue & Lonesome er en rå og fet bluesskive som oser av overskudd og spilleglede og viser at Stones i aller høyeste grad holder koken. La oss håpe dette bærer bud om Norgesbesøk til sommeren slik ryktene sier!