47438
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
EPIT 7571-3 Anti  Tom Waits Heartattack And Vine - LTD (LP)
Kjøp
-+
269,-

Tom Waits

Heartattack And Vine - LTD (LP)

Produktinfo

Tom Waits siste plate for Asylum Records finner du både noen av mannens aller vakreste ballader og en langt røffere bluesrock enn han hadde levert tidligere. Den ikoniske herja stemmeprakten begynte virkelig å nærme seg et respektabelt nivå, og det er åpenbart gjennom Heartattack and Wine at Waits søker mot nye utfordringer og uutforskede musikalske terrenger.

 

Uten de cinematiske virkemidlene og gjennomgående temaene som gir Blue Valentine, Foreign Affairs, Small Change og Nighthawks magnetisk tiltrekningskraft sitter vi likevel igjen med 9 topplåter , litt keitete plassert, annenhver rocker og ballade, og et råbra band (Ronnie Barrons orgel... jøjjemeg) (Greg Cohen! Victor Feldman!!).

 

Tittelkuttet bør være velkjent for de fleste, Jersey Girl er bedre kjent for noen fra Bruce Springsteens fine versjoner, Ruby's Arms er nok en av disse Tom Waitslåtene som er det vakreste du noensinne har hørt.

 

Waits og Kathleen Brennan har også denne gangen stått for remastring, som enkelt og greit betyr at det låter bedre enn noensinne.