74890
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
KAR200LPC Karisma  Tusmørke Nordisk Krim - LTD (2LP)
Kjøp
-+
399,-

Tusmørke

Nordisk Krim - LTD (2LP)

Produktinfo

Et nytt album fra Tusmørke er alltid en stor begivenhet her til gards. Denne gangen kribler det litt ekstra! Albumet heter Nordisk Krim, men handler verken om Lisbeth Salander eller Sloraveien, her skal vi dypere bokstavelig talt. Bandet har rett og slett laget et konseptalbum om såkalte "Bog bodies" altså lik som har blitt naturlig mumifisert etter å ha ligget nedsunket i myrer.

 

Vi snakker da altså om de flere hundre år gamle mumifiserte likene som ble funnet nedgravet i mose i Danmark for ca 70 år siden. De svarte kroppene med oransje hår uutslettelig inntrykk på på to unge Momrak-brødre som ble tatt med til museene i Moesgaard og Silkeborg, mens deres jevnaldrene nok foretrakk Legoland. Da Tusmørke ble dannet i 1994 var planen opprinnelig å lage et konseptalbum om disse mumiene, først i 2021 har ideen blitt virkelighet!

 

Nordisk krim er et realt monster av en plate og det desidert mest fullendte bandet har gjort i studio. Den patenterte legeringen av Goblin, Funkadelic og Black Widow dras nå enda et hakk videre og inneholder elementer av vintage heavy metal og garasjerock fra Detroit anno 1969. Det låter helt kanon. 88 minutter varer den og som alle Tusmørke fans vet: sjelden er musikk så gøy!

 

 

Ltd. Ed. Transparent Magenta LP - 666 eks worldwide!