29925
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
R2LP004 Round 2  Undertakers Circus Ragnarock (LP)
Kjøp
-+
299,-

Undertakers Circus

Ragnarock (LP)

Produktinfo
Gjør deg klar for et gjenhør eller kanskje ditt først møte med denne norske undergrunnsklassikeren fra 1973! En av de virkelige diamantene fra den motkulturelle og politiske musikkscenen i Norge på 70-tallet.

Da Undertakers Circus ble plukket opp av Polydor for å spille inn sitt debutalbum hadde de allerede holdt på i 6 år på landets konsertscener. Det var i tiden med band som Blood, Sweat & Tears og Chicago og vi kan forestille oss at plateselskapet så for seg Undertakers Circus som en norsk avlegning av disse, med sin blåserekke og sine elementer av funk og soul. I virkeligheten representerte dog Undertakers Circus noe mye tyngre, mer progressivt og lett psykedelisk og passet nok ikke helt inn i datidens kommersielle musikklima. De blandet inn elementer av funk og afrobeat og med tekster omhandlende alt fra norrøn mytologi til venstreradikal politikk ble de vanskelige å båssette. Albumet ble ingen salgssuksess, men regnes i dag av mange som en av de beste norske rock-platene fra 70-tallet.

Round 2 er stolte av å presentere den første vinylreutgivelsen av denne plata noensinne. Restaurert artwork, remastret fra de originale mastertapene samt med nyskrevne linernotes. Denne må du eie!

Side A
1. Ragnarock
2. Løfte
3. Nettenes prinsesse
4. På Stiklestad

Side B
5. Nå sitter vi og venter
6. Menuett silikose
7. 2007
8. Arbeidsløs jul igjen
9. Mor Norge