31795
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
SVR401 Svart Records  Tusmørke Ført bak lyset (LP)
Kjøp
-+
329,-

Tusmørke

Ført bak lyset (LP)

Produktinfo

Det føles som en stor begivenhet når Tusmørke nå slipper sitt tredje album Ført Bak Lyset løs på verden. De vender tilbake med mer av det samme; lettokkult, mytologibasert,  humørfylt og psykedelisk progrock drevet av orgel, tverrfløyte trommer og bass. Dette er progrock slik vi mener progrock skal være, eventyrlysten, uforutsigbar, nyskapende, velspilt, men ikke på noe tidspunkt selvhøytidelig og pompøs. Selv beskriver bandet sin musikk som en blanding av tyrkisk psykedelisk funk, Black Widow og gammel NRK!

 

Bandet synger altså på norsk og har tekster med lokal Oslo-forankring som i Ekebergkongen  (en låt som i en perfekt verden ville vært en stor radiohit, idiotisk fengende!) og Nordmarka og selv om tekstene for mange kanskje vil oppfattes som litt tøysete så er Tusmørke så definitivt ikke noe humorband. Men at det er gøy å høre på er  hevet over enhver tvil.

 

Vi mener Ført Bak Lyset er Tusmørkes beste og mest helstøpte album til dags dato. Det er mesterlig produsert av analog-mester Lars Fredrik Frøislie som også er trakterer alle de gamle synthene som sammen med Benediktators traktorfunkbass gjør Tusmørkes sound så unikt. Denne skiva MÅ høres!

 

Dette er ltd. ed. utgaven av plata på svart vinyl. Den er trykket i 500 eksemplarer og allerede utsolgt fra plateselskapet. Den er ekstremt påkostet med utbrettcover i den tykkeste papp vi kan huske å ha sett på en norsk utgivelse samt en lekker booklet i LP-størrelse med tekster og bilder. Coveret er forøvrig utsøkt tegnet  av Sverre Malling en av norges mest profilerte billedkunstnere for tiden.