Wharfedale Denton Anniversary, valnøtt 2-veis stativ/bokhylle-høyttaler Wharfedale Denton Anniversary, valnøtt 2-veis stativ/bokhylle-høyttaler Wharfedale Denton Anniversary, valnøtt 2-veis stativ/bokhylle-høyttaler Wharfedale Denton Anniversary, valnøtt 2-veis stativ/bokhylle-høyttaler Wharfedale Denton Anniversary, valnøtt 2-veis stativ/bokhylle-høyttaler Wharfedale Denton Anniversary, valnøtt 2-veis stativ/bokhylle-høyttaler

Wharfedale Denton Anniversary, valnøtt

2-veis stativ/bokhylle-høyttaler

9 995,-
Lagervare

beskrivelse

Wharfedale Denton Anniversary
Historien om en av Englands mest legendariske høyttalerprodusenter startet i Yorkshire hvor Gilbert Briggs allerede i 1932 bygget sin første høyttaler. Fra 50 og 60-tallet utviklet Wharfedale seg til en av de mest innovative og banebrytende aktørene i bransjen. Dagens modeller viderefører Wharfedale’s lange tradisjon med høyttalere som gir enestående valuta for pengene, kombinert med et klassisk design og en finish som få andre produsenter kan matche.

 

Wharfedale Denton 85th Anniversary er en nydelig høyttaler med finish og byggekvalitet i luksusklassen. Denton er Wharfedales mest kjente og suksessfulle modell som har eksistert i utallige utgaver gjennom flere generasjoner og har alltid gitt eksepsjonell valuta for pengene. Med kevlar bass/mellomtone og et toppmoderne delefilter er jubileumsutgaven kraftig forbedret, men selv om materialene er høyteknologiske er klangen og lydgjengivelsen klassisk.

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Type 2-veis høyttaler
Elementer 16,5 cm Kevlar bass
  25 mm diskant, silkedome
Frekvensområde 45-20.000 Hz
Følsomhet 88 dB
Impedans 4 ohm
Anb. forsterker 20-120 watt
Mål (B x H x D) 24 x 34 x 27,5 + 1,2 cm
Vekt 9 kg (netto/stk)
Varenummer 980010500

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Valnøtt
Produsent Wharfedale
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi Bokhyllehøyttalere


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
140357