Cabasse Abyss, streaming-forsterker 2x120 watt, HDMI, sub-out Cabasse Abyss, streaming-forsterker 2x120 watt, HDMI, sub-out Cabasse Abyss, streaming-forsterker 2x120 watt, HDMI, sub-out

Cabasse Abyss, streaming-forsterker

2x120 watt, HDMI, sub-out

17 990,-
Lagervare

beskrivelse

EKSTERNLAGER, NORMAL LEVERINGSTID 1-2 DAGER


Komplett forsterker med en lydkvalitet og funksjonalitet som ikke er hverdagskost – uansett pris og størrelse. Legg til en komplett liste av streaming-tjenester, HDMI-ARC for TV-lyd og tilkobling av analoge og digitale kilder så må Cabasse Abyss være markedets beste kjøp i prisklassen. 

 

Med Spotify Connect, Tidal, Tidal Connect, Qobuz, Deezer HiFi, nettradio, AirPlay 2 og Bluetooth kan du streame musikk akkurat som du ønsker. Vinylentusiastene er heller ikke glemt, med analog linjeinngang kan platespiller med innebygget RIAA-trinn kobles direkte til forsterkeren. Alternativt kan et eksternt RIAA-trinn benyttes med en hvilken som helst platespiller. Spør oss om en anbefaling!

 

 

Elegant og stilig design med en intuitiv LCD-fargekontrollskjerm, i en satengsvart aluminiums finish.
Abyss er en kompakt stereoforsterker som passer inn i ethvert interiør. Frontpanelet er utstyrt med en integrert berøringsfølsom kontroller. En vakker farge LCD-videoskjerm med volumkontrollring som lar deg enkelt endre kilder, legge til eller endre favorittradiostasjonene dine og justere volumet. Den viser også albumomslagene til musikken som spilles av. Noe mer? Kom og hør!

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 2280895

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Cabasse
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Bluetooth
  • Forsterker
  • Hodetelefonutgang
  • Streamer


172265