Acoustic Energy AE300, svart høyglans 2-veis bokhylle/stativ høyttaler Acoustic Energy AE300, svart høyglans 2-veis bokhylle/stativ høyttaler

Acoustic Energy AE300, svart høyglans

2-veis bokhylle/stativ høyttaler

8 995,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager

beskrivelse

Acoustic Energy ble grunnlagt i London, England i 1987. Firmaets første høyttaler, AE1, en ultrakompakt monitor med imponerende dynamiske egenskaper, klarhet og oppløsning ble i løpet av rekordtid en ny referanse i klassen. Oppgjennom årene har Acoustic Energy høstet hundrevis av priser og utmerkelser fra verdens Hi-Fi-presse. Dagens Acoustic Energy-modeller er basert på de samme designprinsippene som den etter hvert legendariske AE1-høyttaleren.


300-serien er gjennomført ned til den minste detalj. Høyttalerne har i velkjent Acoustic Energy-stil en fin miks av en av åpen og detaljert mellomtone, silkemyk topp og en punchy og presis bassgjengivelse.

 

Høyttaler-elementene er designet spesielt til 300-serien. Diskanthøyttaleren i aluminium benytter Acoustic Energys WDT (Wide Dispersion Technology) som gir en svært god spredning av lyden. Bass/mellomtonehøyttalerne har membraner framstilt i aluminium og keramikk som gir stor mekanisk styrke og stivhet. Legg til solide avstivede kabinetter bygget i 18 mm MDF og resultatet er en høyttaler som låter raffinert og nøyaktig – og ikke minst utrolig engasjerende!

 

Alle modellene i 300-serien leveres i svart eller hvit pianolakk og ekte valnøtt finér.

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Type 2-veis høyttaler
Elementer 13 cm bass/mellomtone
  Keramisk/aluminium-sandwich
  28 mm diskant, aluminium
Frekvensområde 45-30.000 Hz
Delefrekvens 2.800Hz
Følsomhet 86 dB
Impedans 6 ohm
Maks. effekt 100 watt
Mål (B x H x D) 17,5 x 30 x 26 cm
Vekt 6,5 kg (stk)
Varenummer 980009251

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart pianolakk
Produsent Acoustic Energy
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Høyttaler
  • Bokhyllehøyttalere


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
172810