Final Audio ZE-3000, svart Trådløse ørepropper, Bluetooth 5.2

Final Audio ZE-3000, svart

Trådløse ørepropper, Bluetooth 5.2

1 999,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager

beskrivelse

Final Audio er en japansk produsent av High-End hodetelefoner og ørepropper som ble etablert i 2007.

 

Hodetelefonene er designet og utviklet av Final Audio i Japan. All produksjon foregår på egne fabrikker. Fellesnevneren for alle modellene er god lydkvalitet kombinert med et innovativt design og en utforming som skiller seg ut fra de fleste andre konkurrenter. I tett samarbeid med design- og utviklingsavdelingen, produseres driverne (høyttalerelementene) med egenskaper som er unikt tilpasset den enkelte modell.

 

ZE-3000

Trådløs ørepropp med imponerende lydkvalitet. Proppen har et delvis ventilert og godt dempet kabinett som gir dyp og mektig bass - kombinert med en presis gjengivelse av mellomtone og diskant. Egenutviklet 6 mm element (med et areal tilsvarende 9 mm) og et kraftig Neodymium magnetsystem gir imponerende dynamikk og svært lav forvrenging.

 

Bluetooth 5.2 (aptX) med støtte for opptil 24 bit /48 kHz lydoverføring sikrer lydkvalitet i toppklasse. ZE-3000 har en batterikapasitet på 7 timer. Legg proppene tilbake i oppbevaringsetuiet for oppladning, total spilletid vil være ca 35 timer før det er behov for oppladning fra ekstern lader. For optimal passform og best mulig lydkvalitet er det inkludert ørepropper fem i ulike størrelser.


Final Audio ZE3000 svart
Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Type Trådløse ørepropper
Bluetooth 5.2
  SBC, AAC, aptX
Batterikapasitet 7 timer (ørepropp)
  35 timer (ladeboks)
Ladetid 1,5 timer
Propper  Inkludert 5 størrelser
Varenummer 844196

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Final Audio
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Hodetelefon
  • Trådløse ørepropper


164025