Siril Malmedal Hauge & Kjetil Mulelid Blues And Bells (LP)

Siril Malmedal Hauge & Kjetil Mulelid

Blues And Bells (LP)

249,-Kampanjepris
399,-Ordinær pris
Lagervare

beskrivelse

Siril Malmedal Hauge og Kjetil Mulelid har gjort seg til kjenne hver for seg i det norske musikkmiljøet de siste årene med aktiv turnéring, spellemannsnominasjon, og flere lovpriste albumutgivelser fra verdensomspennende presse. Nå er Hauge og Mulelid samlet som duo!

 

Da ideen om å gjøre et samarbeid dukket opp, var dette den første sangen begge hadde i tankene. Musikken bærer preg av Hauge sin klare og uttrykksfulle stemme og Kjetil sitt finurlige pianospill. Hildegunn Øiseths bidrag til sangen er tankevekkende. Hun spiller på det eldgamle instrumentet bukkehorn som gir akkurat den luftige og poetiske lyden som Siril og Kjetil ønsket å legge til sin versjon av sangen.

 

Siden de studerte på den smått legendariske jazzlinja i Trondheim for ti år siden har de jobbet regelmessig sammen - først som kjernen bak jazz/pop-prosjektet Fieldfare, og så igjennom Siril sitt eget soloarbeid med to albumutgivelser, samt konserter på de fleste jazzfestivaler og klubber i Norges kriker og kroker. Parallelt har Siril markert seg gjennom duoprosjekt med ECM-artist Jacob Young, med to utgivelser, prisbelønninger fra Japan, nominasjon fra “Independent Music Award” i New York, og turnéring i store deler av verden, som Europa, Japan og Sør-Korea. Kjetil har på sin side utgitt 10 album med kvartetten Wako, sin egen pianotrio og som soloartist - dette har ført til hundrevis konserter i Europa og Japan, to millioner strømninger, og lovord fra hele verdens musikalske presseorkester.

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer GRLP4757

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Grappa
Hovedgenre Jazz
Genre
  • Norsk
  • Jazz
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
155765