HiFi ROSE RS-150B, streamer/DAC Fast og variabel utgang, XLR/RCA, sølv HiFi ROSE RS-150B, streamer/DAC Fast og variabel utgang, XLR/RCA, sølv HiFi ROSE RS-150B, streamer/DAC Fast og variabel utgang, XLR/RCA, sølv

HiFi ROSE RS-150B, streamer/DAC

Fast og variabel utgang, XLR/RCA, sølv

56 990,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager

beskrivelse

RS-150B er toppmodellen som har vært med på å sette HiFi Rose på kartet, spilleren hanket EISA Award for beste ‘High-End Music Player’ og har i tillegg fått glimrende omtaler i en rekke magasiner.

 

Spilleren har superenkel betjening via touch-skjermen på frontpanelet og/eller i kombinasjon med Rose Connect appen. Spillerne har integrert streaming-støtte for blant annet Tidal, Qobuz, Spotify Connect og nettradio. I tillegg inkluderer utstyrslista Bluetooth, AirPlay og Roon-støtte.

 

En massiv aluminiums-konstruksjon sikrer at elektronikken får optimale arbeidsbetingelser. State Of The Art DAC-teknologi med støtte for MQA og PCM 32bit / 768KHz og DSD Native DSD512 sikrer full kompatibilitet med alle lydformater på markedet. RS150B har både analoge og digitale innganger og kan benyttes som forforsterker med variabelt volum eller som et rent kildeprodukt med fast utgangsnivå.

 

Rose Connect app for iPhone, iPad, Android og PC gir deg full kontroll. Bluetooth fjernkontroll er inkludert til alle modeller.

 


HiFi ROSE RS150B streamerDAC
Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 829292

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Sølv
Produsent HiFi ROSE
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi Streamer


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre