Rega Planar 2 + Kanto TUK, hvit Aktive høyttalere med platespiller

Rega Planar 2 + Kanto TUK, hvit

Aktive høyttalere med platespiller

15 488,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager

beskrivelse

Kanto TUK og Rega Planar 2 er et komplett, alt-i-ett stereoanlegg, hvor det eneste du trenger å gjøre er å koble til strøm og platespiller. Alt av kabler er inkludert!

 

Kanto TUK er toppmodellen med ytelse som vi knapt har hørt fra selv langt dyrere modeller. Høyttaleren er fullspekket med sofistikerte løsninger som bidrar til en lydkvalitet som vil imponere selv de mest ihuga lydentusiastene. I diskanten benyttes et påkostet AMT element med en superlett membran som kombinert med aluminiums-membran i bassen gir en livaktig og detaljert gjengivelse som formidles med den største naturlighet. Dette er High-End-lyd til budsjettpris!

 

Masse tilkoblingsmuligheter!

TUK har flere digitale innganger i tillegg til analoge. Optisk og Bluetooth 4.0 gjør det lett å koble til både TV og telefonen din. Fjernkontroll følger også med slik at du lett kan bytte mellom kilder og justere bass og diskant etter ønske.

 

Rega Planar 2 er en prisvinnende platespiller og er, som alle Rega-produkter, montert for hånd i Essex i England. Den er klar til bruk rett ut av boksen. Det er gjort en rekke forbedringer over Planar 1 for enda bedre lydmessig ytelse. Med bedre materialer i alle ledd, sikrer Planar 2 mer stillegående avspilling. RB220-armen består av et ekstremt stivt armrør som er støpt i ett stykke aluminium, den ikoniske, 10mm-tykke glasstallerkenen stabiliserer dessuten ganghastigheten.

 


Rega Planar 2 Kanto TUK hvit
Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 831063

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Hvit
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi Stereopakke


Tilbehør
iEast M5 AudioCast, streamer Analog utgang
Kjøp
595,-
Bestillingsvare
Kanto SP32PL Høyttalerstativ 81 cm, hvite
Kjøp
25%
2 243,-
2 990,-
Lagervare
Kanto SP26PL Høyttalerstativ 66 cm, hvite
Kjøp
25%
2 093,-
2 790,-
Lagervare
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre