IsoAcoustics Orea Graphite, dempeføtter Avkoblingspuck, opptil 1,8 kg -  pr stk

IsoAcoustics Orea Graphite, dempeføtter

Avkoblingspuck, opptil 1,8 kg - pr stk

595,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager

beskrivelse

IsoAcoustics gir deg bedre lyd!
IsoAcoustics Orea isolerer stativhøyttalere og elektronikk fra underlaget. Orea benytter samme teknologi som benyttes på Gaia-føttene men er spesialdesignet til elektroniske komponenter, platespillere og bokhyllehøyttalere.


Orea Graphite, vekt opptil 1,8 kg pr avkoblingspuck
• 3 avkoblingspucker, høyttalere/apparater med vekt 5,4 kg
• 4 avkoblingspucker, høyttalere/apparater med vekt 7,2 kg


Stativhøyttalere
Orea er perfekt til stativhøyttalere som er plassert på benk eller i hylle og hindrer at vibrasjoner og energi fra høyttalerelementene forplantes til omgivelsene. Resultatet er strammere og bedre bass, større lydbilde og et presist stereoperspektiv med tydelig instrumentplassering!

 

Til elektronikk
Elektronikk blir påvirket av akustisk energi som oppstår fra høyttalere eller ved at stereohyllen eller benken ikke gir tilstrekkelig avkobling for komponentene. Ved å bruke Orea under (direkte mot kabinettet) forsterkere, CD-spillere, streamere og D/A-konvertere oppnås optimal demping og isolasjon av elektronikken. Resultatet er mindre mikrofoni og demping av kabinettresonanser. Puckene har dessuten en sugekoppeffekt både til komponenten og underlaget og bidrar til at oppsettet står fjellstøtt.

 

IsoAcoustics isolasjonsdesign i Orea er et resultat av forskning hvor form, tykkelse, hardheten til isolasjonsmaterialet av dempe-innsatsen er nøye tilpasset høyttalerens og apparatets vekt for å håndtere vibrasjoner på best mulig måte. Dette for å sørge for at belastningen i de ulike delene gir optimal avkobling og ikke kortsluttes mekanisk sett ved for høy vekt eller skape ubalanse ved for lave belastninger.

 

IsoAcoustics Orea er retningsbestemt og sørger for å kontrollere on-axis respons fra høyttaleren til forskjell fra f.eks. flytende strikkoppheng. Orea skal enten settes med logoen vendt forover eller bakover for å kontrollere de bevegelige kreftene.


 

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 5600013

Produktinformasjon

Format HiFi-tilbehør
Produsent IsoAcoustics
Hovedgenre HiFi-tilbehør
Produkttype HiFi-tilbehør
Hifi Dempeføtter


175044