Orions Belte Holm · Blomstrøm · Furuhaug - LTD (3LP) Orions Belte Holm · Blomstrøm · Furuhaug - LTD (3LP)

Orions Belte

Holm · Blomstrøm · Furuhaug - LTD (3LP)

(Slippes 18.11.2022)
749,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager
Beskrivelse

Chris Holm · Øyvind Blomstrøm · Kim Åge Furuhaug - LTD (3LP)

 

Eksklusiv trippel LP-boks med soloplater fra et av landets beste og mest nytenkende band, Orions Belte. NB! Svært begrenset opplag på farget vinyl!

 

Noe av det viktigste for medlemmene i Orions Belte er at man skal prøve ut alle idéer og forslag som kommer på bordet. Det være seg om det er en rar og ukonvensjonell låtidé, snu opp ned på en allerede ferdig låt, eller samarbeide med forskjellige artister. Så da ideen om å lage tre soloalbum så smått begynte å feste seg føltes det på sett og vis helt normalt. Bandet så det som en mulighet til å vise hvor hvert enkelt medlem står musikalsk, og hva de faktisk bringer til bordet innad i bandet. Sluttproduktet til dette har blitt tre vidt forskjellige album hvor hvert medlem setter sine egne premisser. Det første albumet i Orions Belte-boksen er produsert, skrevet og spilt inn av bassist Chris Holm, og er fylt til randen med nydelig indiepop. I gjesterollene finner vi blant annet Sondre Lerche og Sigrid Aase fra Hajk. Album nummer to kommer fra gitarist Øyvind Blomstrøm som bestemte seg for å lage et album der hver eneste tone er skrevet, spilt inn og produsert av han selv. Tredjemann ut er trommeslager Kim Åge Furuhaug. Han har satt sammen et strålende ensemble bestående av seg selv og to av Norges fremste jazzmusikere, Andreas Ulvo og Ole Morten Vågan, som igjen gjør dette til et helt annet album enn de to foregående. Kims album er skrevet og arrangert sammen med produsent og fast Orions Belte-partner, Matias Tellez.

 

Så hvorfor kunne de ikke bare gjort dette som én enhet? Njæ, hvorfor det? Orions Belte elsker å flytte seg inn i nye landskap og gå løs på spennende utfordringer - og dette er bare en annen måte å gjøre nettopp det på.

Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer JANSEN134LP

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Jansen Records
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Jazz
  • Norsk
  • Psych
  • Rock
Info Limited Edition
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Orions Belte Villa Amorini (LP)
Kjøp
249,-
Bestillingsvare
Orions Belte Villa Amorini (CD)
Kjøp
149,-
Bestillingsvare
Orions Belte Mint (CD)
Kjøp
79,-
Bestillingsvare
Vis flere...Vis færre
147241