Kanto TUK Aktive høyttalere, matt svart RIAA-trinn, Bluetooth Kanto TUK Aktive høyttalere, matt svart RIAA-trinn, Bluetooth Kanto TUK Aktive høyttalere, matt svart RIAA-trinn, Bluetooth Kanto TUK Aktive høyttalere, matt svart RIAA-trinn, Bluetooth Kanto TUK Aktive høyttalere, matt svart RIAA-trinn, Bluetooth Kanto TUK Aktive høyttalere, matt svart RIAA-trinn, Bluetooth Kanto TUK Aktive høyttalere, matt svart RIAA-trinn, Bluetooth

Kanto TUK Aktive høyttalere, matt svart

RIAA-trinn, Bluetooth

9 990,-
Lagervare
Beskrivelse

 

Kanto TUK er toppmodellen med ytelse som vi knapt har hørt fra selv langt dyrere modeler. TUK er fullspekket med sofistikerte løsninger som bidrar til en lydkvalitet som vil imponere selv de mest ihuga lydentusiastene. I diskanten benyttes et påkostet AMT element med en superlett membran som kombinert med aluminiums-membran i bassen gir en livaktig og detaljert gjengivelse som formidles med den største naturlighet. High-End lyd til budsjettpris!

 

Plug & play!

Kanto TUK er et komplett, alt-i-ett stereoanlegg klart til både vinyl og digital avspilling. Forsterker er innebygd i det ene høyttalerkabinettet, slik at det eneste du trenger å gjøre er å koble til strøm og en lydkilde - og med innebygd platespillerinngang kan du koble spilleren din direkte til høyttalerne!

 

Masse tilkoblingsmuligheter!

TUK har flere digitale innganger i tillegg til analoge. Optisk og Bluetooth 4.0 gjør det lett å koble til både TV og telefonen din. Fjernkontroll følger også med slik at du lett kan bytte mellom kilder og justere bass og diskant etter ønske.

Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Forsterker 130 watt, kontinuerlig (RMS)
  260 watt, spisseffekt
Frekvensområde 50 - 20.000 Hz
Fjernkontroll Ja
Innganger Bluetooth 4.2 aptX
  MM riaa-trinn
  Optisk (Toslink)
  AUX (3,5 mm stereojack)
  RCA (linje)
Utganger Subwoofer
  USB 5V strøm (lading)
Høyttalerelementer AMT diskant
  5,25″ aluminum bass
Mål (B x D x H) 17,8 x 21,5 x 27,6 cm
Vekt 5 kg (aktiv), 4,5 kg (passiv)
Varenummer TUKMB-FG

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Kanto
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Aktive høyttalere
  • Bluetooth
  • Bokhyllehøyttalere
  • Høyttaler
  • Innebygd RIAA


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
68205