Leak Audio Stereo 130 og CDT CD-spiller Forsterker- og CD-spiller kombinasjon Leak Audio Stereo 130 og CDT CD-spiller Forsterker- og CD-spiller kombinasjon Leak Audio Stereo 130 og CDT CD-spiller Forsterker- og CD-spiller kombinasjon Leak Audio Stereo 130 og CDT CD-spiller Forsterker- og CD-spiller kombinasjon Leak Audio Stereo 130 og CDT CD-spiller Forsterker- og CD-spiller kombinasjon

Leak Audio Stereo 130 og CDT CD-spiller

Forsterker- og CD-spiller kombinasjon

21 990,-
Lagervare

beskrivelse

Forsterker og CD-spiller kombinasjon fra Leak Audio med suveren ytelse, design og funksjonalitet.

NB: Optisk kabel mellom CD-drivverk og forsterker er ikke inkludert, se link for anbefaling.

 

Leak Stereo 130 har tydelige hentet inspirasjon fra 60-tallets klassiske Leaks forsterkere. Forsterkeren har bluetooth streaming, digitale innganger, fjernkontroll og ikke minst en svært god platespillerinngang. Bass og diskant justering er gull verdt til å kompensere for dårlige innspillinger og trøblete romakustikk – og selvsagt egne lydpreferanser.

 

Leak CDT er et rent CD-drivverk fra Leak og er den perfekte makkeren til Stereo 130. Med fantastisk ytelse til en overaskende god pris er dette en av de beste CD-spillerne du kan kjøpe.

 

Leak er et legendarisk engelsk merke som høstet internasjonal annerkjennelse i 1958 da de lanserte sin første stereoforsterker. Forsterkeren kombinerte glimrende byggekvalitet med magisk god ytelse hvor spesielt mellomtonen var helt i referanseklasse og konkurrerte med langt dyrere rørkonstruksjoner.

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 820743

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Valnøtt
Produsent Leak Audio
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Bluetooth
  • CD-spiller
  • Forsterker
  • D/A-konverter
  • Innebygd RIAA


Titler Med Samme Artist
Cambridge EVO 75, streaming-forsterker 2x75 watt, HDMI
Kjøp
29 995,-
På lager hos leverandør,
Vis flere...Vis færre
140544