Little Disco Fwend - Tonearmsløfter Technics SL1200/1210 Mk2-Mk7, G/GL/GAE Little Disco Fwend - Tonearmsløfter Technics SL1200/1210 Mk2-Mk7, G/GL/GAE

Little Disco Fwend - Tonearmsløfter

Technics SL1200/1210 Mk2-Mk7, G/GL/GAE

1 790,-
Lagervare

beskrivelse

På tide at din platespiller får en ny venn! Little Fwend er en tonearmsløfter for manuelle platespillere som kan ettermonteres på de fleste modeller. Dette er spesialmodellen for deg som er Technics-eier. Blås liv i din SL 1200 / 1210 og rigg den opp som en fullblods Hi-Fi platespiller!

 

Produktet er helt genialt, attpåtil utviklet og håndlaget av de driftige vinylentusiastene Lasse Gretland og Marius Sundsåsen her i Oslo. For de med manuelle platespillere og ønske om lengst mulig levetid for sin dyrebare pickup er dette er produkt man definitivt ikke kommer utenom.

 

Produktet er omtalt her hjemme i D2 av Jan Omdahl og vi låner hans beskrivelse:

 

"Little Fwend plasseres på riktig sted mellom armbase og platetallerken, og utløses når tonearmen treffer den syltynne, følsomme utløserantennen av pianowire. At mekanismen er så følsom, betyr at pickup-nålen blir minimalt belastet når mekanismen utløses. Den væskedempede sylinderen inne i armløfteren presses opp av en fjær, og en liten plattform dekket med myk neoprengummi løfter armen de nødvendige centimeterne opp fra vinylen, med en lydløs og rolig bevegelse som føles betryggende."

 

"Design, material­kvalitet og finish på produktet er nærmest på smykkenivå"

 

Produktet har også fått solid internasjonal annerkjennelse og hi-fi lengenden Art Dudley i Stereophile gav sin uforbeholdne anbefaling nylig"The Little Fwend, the name of which you will hate or love, is one of the most well-conceived, well-packaged, well-made audio accessories I have encountered. I recommend it without hesitation."

 

Michael Fremer, Analog Planet:
"I can’t imagine my turntable without a Little Fwend..." 

 

 

Little Fwend Disco er kompatibel med :  SL-1210/1200 Mk2/3/4/5/6/7/LTD/G/GR/GAE

 

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 743631

Produktinformasjon

Format HiFi-tilbehør
Produsent Little Fwend
Hovedgenre HiFi-tilbehør
Produkttype HiFi-tilbehør
Platespillertilbehør Tonearmsløfter


Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
63510