Tove Bøygard Kaldt Vatn - SIGNERT (LP)

Tove Bøygard

Kaldt Vatn - SIGNERT (LP)

399,-
Lagervare

beskrivelse

Kritiker og sjappefavoritt Tove Bøygard er endelig klar med nytt album! Hennes forrige album Jord begeistret alle som fikk høre den. Aftenposten kastet terningkast seks og konstaterte at Tove Bøygard er «en formidabel artist, tekstforfatter oglåtskriver».Dagsavisen kvitterte med: «Kunne vært Springsteen på sitt beste og mest klartenkte». Og Dagbladet beskrev henne som: «En god miks av Emmylou Harris, Lucinda Williams og Patti Smith». 

 
Kaldt Vatn er et konseptalbum og inngår i hennes nå fullendte kvadrologi om elementene, sammen med Blåe Drag (2017), Jord (2019) og Eld (2021) .Om plata sier Tove: "Elementet vann går igjen som en metafor; det handler om livets mange former for kalddusjer, å tåle sannheten, å prøve å se sin livsløgn, å tørre å be om hjelp. Det handler  også om den kollektive kalddusjen i tiden vi lever i; krig i Europa, klimakrise, dyrtid og stadig økende forskjeller mellom folk. Men optimismen i dette er at det blir så tydelig at vi må stå sammen. De store utfordringene i live tog i verden klarer vi aldri alene. Og midt i dette vil det heldigvis alltid være rom for mildt sommerregn."

 

Musikalsk beveger den seg i et americanarock-landskap, med islett av folk og "proggrass". Hver låt lever sitt eget liv uten hensyn til sjanger, spilt inn «live» hos Freddy i Kleiva Studio i Halden. Kaldt Vatn er spilt inn med Toves faste musikere, som med rette er blitt kalt verdens beste band: Freddy Holm (strenger, tangenter, programmering og kor, har også produsert plata), Jørun Bøgeberg (bass og kor) og Eivind Kløverød (trommer).

 

Begrenset opplag 300 eks. på "aqua" grønnblå vinyl! 

 


Tove Boygard
Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer NOLBR2301

Produktinformasjon

Format LP
Hovedgenre Pop / Rock
Info
  • Farget vinyl
  • Gatefold
  • Limited Edition
Genre
  • Americana
  • Norsk
  • Rock
  • Viser
Produkttype Vinyl