Mofi SourcePoint 8, valnøtt 2-veis coax stativ/bokhylle-høyttaler Mofi SourcePoint 8, valnøtt 2-veis coax stativ/bokhylle-høyttaler Mofi SourcePoint 8, valnøtt 2-veis coax stativ/bokhylle-høyttaler Mofi SourcePoint 8, valnøtt 2-veis coax stativ/bokhylle-høyttaler Mofi SourcePoint 8, valnøtt 2-veis coax stativ/bokhylle-høyttaler Mofi SourcePoint 8, valnøtt 2-veis coax stativ/bokhylle-høyttaler

Mofi SourcePoint 8, valnøtt

2-veis coax stativ/bokhylle-høyttaler

27 995,-Kampanjepris
34 990,-Ordinær pris
Lagervare

beskrivelse

 

Mobile Fidelity har siden 1977 vært en ledende aktør innen audiofil gjengivelse av innspilt musikk. Med en unik kompetanse fra masterstudioet lanserte Mofi for noen år siden en serie med platespillere, pickuper og RIAA-trinn som alle har høstet stående ovasjoner fra en samlet fagpresse. Siste tilskudd i Mofis sortimentet er høyttalerne SourcePoint 8 og 10.

 

"A great loudspeaker allows you to hear through to the heart of the music." 
- Andrew Jones, Chief Loudspeaker Designer

 

 

TWO DRIVERS. ONE VOICE!

Legendariske Andrew Jones, som er en av de mest suksessfulle høyttalerkonstruktørene i nyere tid, har designet SourcePoint høyttalerne. Målet for Andrew Jones har vært å designe en høyttaler som gjengir musikken med størst mulig realisme og musikalitet. Med fokus på å gjengi musikken med ekstrem nøyaktighet og gi en lytteopplevelse som formidler hver eneste detalj og nyanse i opptaket. Akkurat som referanse-vinylutgivelsene og de øvrige Hi-Fi-produktene fra Mobile Fidelity.

 

Høyttalerne er basert på en unik coax-løsning hvor diskanten er integrert i senter av bass-elementet. Musikken gjengis fra ett punkt som gir et stort lydbilde og som ekspanderer i høyde og bredde frigjort fra høyttaler-elementene. 

 

Elementet består av en hurtig (og kraftig dimensjonert) bass med papir-membran, diskanten ivaretas av en soft dome-tweeter som gjengir tilnærmet lineært opp til 30.000 Hz. I tillegg kan nevnes svært lav forvrenging, og sømløs integrasjon mellom bass og diskant.

 

Kabinettet er gedigent bygget med en massiv frontbaffel som er asymmetrisk vinklet, resultatet er reduksjon av refleksjoner og minimalt med vibrasjoner. Alt for å sikre at elementet får best mulige arbeidsbetingelser. 

 

Resultatet er krystallklar lyd med punch, rytme og driv!

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Type 2-veis stativhøyttaler
Elementer Coax-element
  8" bass, papir-membran
  1,25" dome diskant
Delefrekvens 1600 Hz
Frekvensområde 47-30.000 Hz
Følsomhet 87 dB
Impedans 8 ohm
  6,4 ohm minimum
Anb. forsterker 30 - 150 watt 
Frontgrill Ja (magnetisk feste)
Mål (B x H x D) 29 x 45,6 x 33,5 cm
Vekt 12,7 kg (stk)
Varenummer MF0073-0002ASM

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Valnøtt
Produsent Mofi Electronics
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Høyttaler
  • Bokhyllehøyttalere
  • Tilbud


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Rega AYA 2.5-veis gulvhøyttaler
Kjøp
21 990,-
På lager hos leverandør,
Vis flere...Vis færre
163058