Mofi StudioPhono MM/MC RIAA-trinn Mofi StudioPhono MM/MC RIAA-trinn Mofi StudioPhono MM/MC RIAA-trinn Mofi StudioPhono MM/MC RIAA-trinn

Mofi StudioPhono

MM/MC RIAA-trinn

3 495,-
Lagervare

beskrivelse

 

 

Markedets beste Riaa-trinn i forhold til pris? Ja det mener vi.
StudioPhono er utviklet av en av hi-fi bransjens største legender,
Tim De Paravicini, som med sitt eget merke Ear Yoshino som er kjent for å lage analogprodukter i referanseklasse. Men til en vesentlig høyre pris!

 


Når Mofi Electronics nå har hentet inn denne størrelsen til å konstruere deres første Riaa-trinn så er det selvsagt fordi De Paravicini også har bygget opp Mobile Fidelity Sound Labs sangnomsuste masteringsstudio i Sebastopol, CA. og har ansvar for å vedlikeholde det. Han kjenner med andre ord Mofi's lydfilosofi til fingerspissene. Kort oppsummert handler dette om å komme så tett på lyden fra det originale masterbåndet som mulig.

 

StudioPhono har justerbar gain og loading og kan tilpasses nesten alle moving magnet og moving coil pickuper på markedet. Den har også subsonisk filter som lar deg ta bort de laveste frekvensene i lydbildet og en egen mono-knapp som gir deg mer naturtro avspilling av plater innspilt i mono.


Er du på jakt etter et Riaa-trinn som gir et stort og luftig lydbilde med svært naturtro lydgjengivelse, til en meget fornuftig pris så kan vi varmt anbefale dette!

 

NB: Signalkabel fra RIAA-trinn til forsterker må kjøpes separat. Se utvalget her

 

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Riaa-trinn Moving Magnet/Moving Coil
Forsterkning 40, 46, 60, 66 dB
Moving Coil 75, 10, 500, 1k, 10k, 47k ohm
Moving Magnet 47 k ohm
Subsonic filter Ja
Mono/stereo bryter Ja
Varenummer MF1053-002

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Mofi Electronics
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Moving Coil (MC)
  • Moving Magnet (MM)
  • RIAA-trinn


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre