Stein We Meet We Touch I Am (LP)

Stein

We Meet We Touch I Am (LP)

349,-
Lagervare
Beskrivelse

Stein Austrud står bak en av årets store lytteopplevelser. Er du klar for et album noe utenom det vanlige, med særdeles høy lydkvalitet, bør du låne øre til denne. Pianist/Keyboardist-Austrud er medlem av Mari Boine Band og har medvirket på svært mange norske plateinnspillinger som studiomusiker.

 

Når han nå utgir sitt første soloalbum utforsker han temaet stemmer, i form av kormusikere han har møtt og tatt opp lyden av på sine flere tiår med reiser, plateinnspillinger og konserter. Da pandemien slo inn og det ikke ble mulig å turnere bestemte Austrud seg for å gjøre noe ut av disse opptakene og ikke minst alle instrumentene han hadde samlet opp gjennom et langt liv i musikken, alt fra samiske tradisjonsinstrumenter til analoge synther. Resultatet er et album vi ikke kan huske å ha hørt maken til, i skjæringspunktet mellom world music (hva nå det enn er, men tenk den moderne, luftige typen utgitt på Peter Gabriels Real World-etikett), flytende ambientmusikk og moderne klassisk. I tillegg til alt arbeidet i hjemmestudio så er også albumet basert rundt en flygelinnspilling i Rainbow, der tangenttrollmannen Austrud improviserer rundt de spesielle koropptakene.

 

Albumet har eksepsjonell lydkvalitet og holografi og har allerede vunnet mange fans i audiofile kretser, blant annet med en sterk anbefaling av Roy Ervin Solstad i Stereo +.

Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer KOM-RERLP701

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Music By Stein
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Norsk
  • World
  • Ambient
  • Moderne Klassisk
Produkttype Vinyl


133012