Rega Planar 3, platespiller Ortofon 2MR Blue pickup, svart Rega Planar 3, platespiller Ortofon 2MR Blue pickup, svart

Rega Planar 3, platespiller

Ortofon 2MR Blue pickup, svart

10 995,-
Lagervare

beskrivelse

Ortofon 2MR har et pickup-hus som er spesialtilpasset til Rega-spillerne (uten behov for avstandsstykker under armen). Nå kan vi tilby Rega spillere med ferdig montert pickup.

 

Rega Planar 3 med Ortofon 2MR Blue

 


Vi justerer pickupen etter alle kunstens regler ved bruk av presise monteringsmaler, det eneste du skal gjøre før bruk er å justere korrekt stifttrykk.

 

Pickup monteres ved bestilling, ved ordre på web må du regne med 1-2 dager leveringstid. Kjøper du spiller i butikken skal vi forsøke å montere pickup mens du venter, alternativt skal vi ha spilleren klar for levering påfølgende dag. Vel verdt å vente på!


Ortofon ble etablert i 1918 og er en av markedets fremste produsenter av pickuper. Ortofon 2MR-serien leveres i ulike varianter hvor hovedforskjellen er pickupens nåleslipning. Alle modellene er moving magnet konstruksjoner med kraftig utgangssignal som passer til alle standard RIAA-trinn.

 

2MR Blue har en naken elliptisk nåleslipning, hele 5,5 mV utgangsnivå gir et lavt støynivå. Pickupen kombinerer musikalitet og oppløsning på en forbløffende god måte.


Dagens Rega Planar 3 er femte generasjon i en ikonisk rekke av platespiller-modeller. Første versjon ble lansert i 1977. Håndlaget tonearm med presisjonslager gir svært lav friksjon og en nøyaktig rilleavlesning. Kombinert med et lett og stabilt chassis i laminert akryl reduseres resonanser og vibrasjoner. Mindre støy, mer musikk!

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 853265

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Moving Magnet (MM)
  • Platespiller
  • Platespiller uten riaa


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
173114