Rega Planar 1 - jubileumsmodell Inkludert Rega Fono Mini A2D- RIAA-trinn Rega Planar 1 - jubileumsmodell Inkludert Rega Fono Mini A2D- RIAA-trinn Rega Planar 1 - jubileumsmodell Inkludert Rega Fono Mini A2D- RIAA-trinn

Rega Planar 1 - jubileumsmodell

Inkludert Rega Fono Mini A2D- RIAA-trinn

5 795,-Kampanjepris
7 770,-Ordinær pris
Lagervare

beskrivelse

Vi skal ikke påstå at vi har solgt platespillere i 25 år, men det er sannelig ikke så langt unna sannheten. Med økt etterspørsel etter vinyl, så kom behovet for noe å spille platene på, og produsenten Rega ble vår store favoritt. Tusenvis av Big Dipper-kunder eier i dag en platespiller fra Rega, og vi tenker at dét er en viktig grunn til at de kommer tilbake til oss for å kjøpe plater, uke etter uke og år etter år.

 

Nå lanserer vi i samarbeid med Rega en egen platespillermodell!
Big Dippers jubileums-platespiller er en rålekker spesialversjon av vår favoritt, Rega Planar 1.

 

Spilleren leveres med sotet støvdeksel, rød filmatte og Regas beste drivrem. Ikke minst bærer den vår 25-årsjubileumslogo - noe vi selvsagt er svært stolte av.
Og som bonus, med oppgradert matte og bedre drivrem låter spilleren enda litt bedre enn standardversjonen av Rega Planar 1.

 

25 års-jubileumsmodellen er kun produsert i 100 eksemplarer. Første eksemplar av platespilleren ble høytidelig overrakt av selveste Roy Gandy i forbindelse med besøk i butikken.

 

Planar 1 er prisklassen beste platespiller og er, som alle Rega-produkter, montert for hånd i Essex i England. Regas platespillere er rendyrka for best mulig lydgjengivelse og er strippet ned til kun det som trengs for å spille musikk. Her er godt håndverk og gode materialer i fokus for å sikre best mulig lydkvalitet. Spilleren er klar til bruk rett ut av boksen, og krever minimalt av justeringer.


Et godt RIAA-trinn gir deg enda bedre lyd! I kombinasjon med Regas Mini A2D RIAA-trinn får du en glimrende kombinasjon som sikrer deg maksimal lydkvalitet. Komplett pakke inkludert signalkabel fra RIAA-trinn til forsterker/høyttaler.


Rega Planar 1 - big* dipper *25 år jubileumsmodell:
• Limited Edition, produsert i 100 eksemplarer
• Big Dipper 25-års logo
• Sotfarget støvdeksel
• Rega Reference EBLT drivrem
• Rød filtmatte i 100% ull

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 869790

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Rega
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Platespiller
  • Platespiller med riaa