Rega Fono Mini A2D MM RIAA-trinn med USB Rega Fono Mini A2D MM RIAA-trinn med USB Rega Fono Mini A2D MM RIAA-trinn med USB Rega Fono Mini A2D MM RIAA-trinn med USB

Rega Fono Mini A2D

MM RIAA-trinn med USB

1 495,-
Lagervare

beskrivelse

Rega Fono mini A2D er en toppspesifisert platespiller-forsterker (RIAA) med linje- og USB-utgang, som sørger for å forsterke opp de svake signalene fra en platespiller til et korrekt nivå for en linjeinngang på en forsterker. Det er inngang for platespiller med moving magnet-pickup og linjeutgang for tilkobling av en forsterker. 

 

NB: Signalkabel fra RIAA-trinn til forsterker må kjøpes separat. Se utvalget her

 

Fono Mini A2D har også innebygd AD-konverter og USB-utgang for overføring av vinyllyden til PC. For overføringen av lyden til PC’en trenger man et digitalt lydediteringsprogram som enkelt kan lastes ned fra internett. Utgangssignalet justeres med styrkekontrollen i front, slik at nivået blir riktig i forhold til hva opptaksindikatorene i editeringsprogrammet viser.

 

Med sin kompakte utførelse er Fono mini A2D lett å plassere. Det solide metallkabinettet sørger for en meget god støyskjerming. Forsterkeren er utviklet og produsert i England og utmerker seg med sin høye hi-fi-kvalitet. Den leveres komplett med strømadapter.
 

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 9441088

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Rega
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Moving Magnet (MM)
  • RIAA-trinn
  • USB-utgang


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre