50478

Susanna & the Brotherhood of Our Lady

Garden of Earthly Delights - LTD (LP)

249,-
Lagervare
Beskrivelse

Garden of Earthly Delights er opprinnelig et bestillingsverk for Vossajazz i 2017, og spenner fra sjelegranskende folk til vibrerende elektroniske lydlandskap. Lyttere vil kanskje høre elementer som kan minne om Joni Mitchells melodiføring, Nina Simones selvutleverende mørke eller Diamanda Galas’ traumatiserte intensitet, liksom filtrert gjennom middelaldersk folketradisjon og moderne, eksperimentell lydhørhet. Men det er ingen tvil om at dette er Susannas egen, distinkte stemme: Kraftfull, søkende og klar, med en kjerne av symbolsk billedbruk hentet fra antikk mytologi, middelaldersk mystisisme og vår tids forbrukersamfunn.

 

På sitt 13. album, Garden of Earthly Delights, tar Susanna utgangspunkt i et utvalg av Hieronymus Boschs malerier. Resultatet er en glødende, poetisk og fantastisk samling sanger og historier. Spor som «Gluttony and Lust», «Death and the Miser» og «Ship of Fools» spiller på Boschs fremstillinger av synd og menneskelig svakhet, mens «Wayfarer», «Ecstasy» og «Beautiful Life» antyder en transcenderende søken etter åndelig tilfredsstillelse.

 

Innspilt i Ocean Sound studio på Giske med Deathprod som med-produsent, og et helt nytt band bestående av Stina Moltu på gitar, kassettspiller og vokal, Ida Løvli Hidle på akkordeon, Ina Sagstuen på vokal, synth og elektronikk, Natali A. Garner på vokal og elektronikk sammen med Susanna på piano, vokal, CP80, Rhodes og elektronikk. 

 

“Susannas musikalske visjon viser vei mot en annen verden. Garden of Earthly Delights er 42 minutter i paradis.” sier Rob Young.

 

OBS! Dette er ltd. versjonen på gul vinyl!

Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer SONATALP050LTD

Produktinformasjon

Format LP
Produsent SusannaSonata
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Jazz
  • Norsk
  • Pop
Info
  • Farget vinyl
  • Limited Edition
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Susanna Elevation - LTD (LP)
Kjøp
349,-
Lagervare
Susanna Baudelaire & Piano (LP)
Kjøp
249,-
Lagervare
Susanna Elevation (CD)
Kjøp
199,-
Lagervare
Susanna Elevation - SIGNERT (MC)
Kjøp
149,-
Lagervare
Susanna & David Wallumrød LIVE (LP)
Kjøp
249,-
Lagervare
Susanna Triangle  (LP)
Kjøp
249,-
Lagervare
Susanna Wild Dog (LP)
Kjøp
199,-
Lagervare
Susanna Sonata Mix Dwarf Cosmos (2LP)
Kjøp
399,-
Lagervare
Vis flere...Vis færre
50478