The Northern Belle Blinding Blue Neon (LP) The Northern Belle Blinding Blue Neon (LP)

The Northern Belle

Blinding Blue Neon (LP)

229,-
Lagervare

beskrivelse

Vi har nevnt det tidligere, både i nettmagasinet vårt og på Facebook: Dipper-Stine har et ellevilt travelt år og røyken har knapt lagt seg fra den hyllede Silver Lining-plata før hun slipper ny plate med sitt andre (egentlig første) band, The Northern Belle.

Det skyller en bølge av norsk kvalitetscountry- og americana over oss – en tendens som har pågått i flere år nå. Men blant pionerene i denne nye bevegelsen finner vi blant annet The Northern Belle.

Siden slippet av The Northern Belle sitt første album The Northern Belle har bandet fått muligheten til å spille med kremen av Norges americanamiljøet (Marit Larsen, Bendik Brænne, Darling West og Torgeir Waldemar), sluppet livealbum fra Oslo Konserthus og spilt på festivaler som blant andre Bukta, Piknik i Parken og Øyafestivalen. Bandet har opptrådt mye rundt de siste årene, og har varmet opp for artister som Ida Jenshus, Sturgill Simpsons og Monica Heldal. De har også gjestet programmer som God Morgen Norge og Ruben på P3, og låtene spilles jevnlig på radio. The Northern Belle blir ofte trukket fram som en av de ledende bandene innenfor framtiden i norsk country (Aftenposten: Robert Hoftun Gjestad, Klassekampen: Tom Skjeklesæther, Dagbladet: Øyvind Rønning).

Andrealbumet Blinding Blue Neon har enda flere elektriske elementer enn debutplaten. Både låtskrivingen og soundet har utviklet seg enormt, men bandet blander fortsatt den tradisjonelle hardingfela med amerikansk country.

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer VEST75

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Vestkyst Records
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Americana
  • Country
  • Norsk
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Silver Lining Go Out Nowhere (LP)
Kjøp
52%
119,-
249,-
Lagervare
Silver Lining Heart And Mind Alike (LP)
Kjøp
269,-
Lagervare
Johanne Flottorp Johanne Flottorp (LP)
Kjøp
219,-
Bestillingsvare
Silver Lining Go Out Nowhere(CD)
Kjøp
149,-
Bestillingsvare
The Northern Belle Bats In The Attic (LP)
Bestill
(Slippes 08.03.2024)
349,-
The Northern Belle Bats In The Attic (CD)
Bestill
(Slippes 08.03.2024)
169,-
Vis flere...Vis færre
47756