35071
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
KOM-CLOUD01   Cloudberry Cream Life is Just a Dream (12")
Kjøp
-+
499,-

Cloudberry Cream

Life is Just a Dream (12")

Produktinfo

En far og en sønns musikalske prosjekt, fra drøm til virkelighet, her er Cloudberry Cream!

 

Axel Røthe er en gutt på 18 år som i barndommen ble diagnostisert med en sjelden sykdom som førte til progressiv blindhet og epilepsi. Fra å ha vært en normal og aktiv gutt ble tilværelsen snudd på hodet for Axel og hans familie. For noen år siden markerte Axel seg med det sterke leserinnlegget titulert Er jeg en byrde for alle der han forklarte hvordan isolasjonen fra det sosiale livet økte i takt med at synet hans ble svekket. «Før kunne jeg se. Jeg hadde venner. Det var alltid liv og røre hjemme hos oss. Nå er det bare mørkt og stille.»

 

Men det finnes en vei ut av mørke og for Axel ble dette musikk. Han har siden svært ung alder vært lidenskapelig opptatt av musikk og da spesielt Beatles. Han begynte å spille trommer og dannet band med sin far Knut. Etter å ha spilt i time etter time sammen på gutterommet tenkte Axel at det ville vært kult å ha et ordentlig band og spille inn noe, få en låt på radio, gi ut en plate, skrive egne låter. Tilsynelatende en umulighet for noen i Axels situasjon, men ved hjelp av gode venner og støttespillere har drømmen blitt virkelighet. Cloudberry Cream ble dannet og med bandmedlemmene Knut Reiersrud, Nikolai Hængsle Eilertsen og David Wallumrød, samt pappa Knut Røthe er det vel ingen overdrivelse å kalle dette en aldri så liten supergruppe.

 

Bandet gikk i studio og spilte inn låten Life is Just a Dream. Ikke bare med det stjernelag som utgjør Cloudberry Cream men Axel mottok også bidrag til låta fra en hel musikkverden: Mike Jorgenson (Wilco) , Bob Balch (Fu Manchu), Gregg Bissonette (Ringo's Allstar band mm.),  Trevor Rabin (YES), Sola Johnsen (Dumdum Boys), Mighty Sam McClain, Alex Møklebust (Seigmen), Lars Lillo-Stenberg og mange mange fler. Det ble laget musikkvideo og låten fikk sin premiere hos Finn Bjelke i Herreavdelingen. Det var stort for Axel å høre sin egen musikk på radio og vil du få den fulle historien om hvordan dette gikk til så ble det også laget en minidokumentar av Tv2 som absolutt bør ses. En oppfølger til denne lages også i disse dager.

 

Siste ledd i far og sønn Røthes ville planer var da å få utgitt denne plata på vinyl og vi kan med glede og stolthet si at vi har bidratt til dette! I samarbeid med designbyrået Anti er nå Cloudberry Creams utgivelse et faktum. Og vi tør påstå at dette er et av de mest hakesleppfremkallende plateprodukt laget i norge noensinne. Et kunstverk!

 

Plata er trykket i 200 eksemplarer, men flesteparten ble solgt på slippfesten så om du vil sikre deg denne meget spesielle utgivelsen til samlingen bør du være rask. Overskuddet fra prosjektet vil gå til et veldedig formål som skal bestemmes av Axel Røthe.