72704
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
0602435266787 Universal Norway  Dagny Strangers/Lovers - LTD (LP)
0602435266787 Universal Norway  Dagny Strangers/Lovers - LTD (LP) 0602435266787 Universal Norway  Dagny Strangers/Lovers - LTD (LP)
Kjøp
-+
269,-

Dagny

Strangers/Lovers - LTD (LP)

Produktinfo

Etter å skrevet over 250 (!) låter og vært i sessions og studioer verden over, slapp Dagny Side A av debutalbumet Strangers / Lovers (digitalt) før sommeren. Albumet blir endelig komplett når hun nå gir ut andre del, og dermed selve debutalbumet Strangers / Lovers i sin helhet. Digitalt slipes albumet 2. oktober, mens den limiterte vinylutgaven kommer 11. desember

 

"Tematikken til låtene på Strangers / Lovers gjorde at jeg tidlig tenkte på det som et konseptalbum", forteller Dagny, og legger til at hun ønsket at lytteren skulle få tilbringe tid med hver kontrastfylte del. Side A tok for seg starten av og den første tiden i et forhold, mens Side B tar for seg tiden etter et brudd. Som lytter får man være med på en reise inn, gjennom og ut av et forhold. Dagny forteller videre om forskjellen på de to sidene/delene av albumet: "Det er hovedsakelig det tekstlige som skiller Side A og Side B. Men vi har også prøvd å gjenskape tematikken og reisen gjennom hele forholdet i det musikalske." På Side A er dette blir tydeliggjort ved at den er gjennomprodusert, og alt føles ut som det glir og stemmer. Side B fremstår muligens som en litt mer humpete reise. Spriket mellom følelsene og uttrykkene i disse låtene også kommer frem i det musikalske. Fra det trivielle, til det såre, til det nakne og brutalt ærlige, til "alt går bra med meg", til fortvilelsen, til lettelsen, til vemodigheten.