67895
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
0602508932205 Vitamin  Thor-Rune Haugen Livsnyter (LP)
Kjøp
-+
279,-

Thor-Rune Haugen

Livsnyter (LP)

Produktinfo

Sensasjon og klyp oss i armen! I en alder av 64 år platedebuterer «Haugen i bua», tidligere kjent fra tv-showet Casino, fotballkommentator og speaker på Ullevål Stadion og ikke minst forfatter av platesamleroppslagsverket "Riller Over Fjord og Fjell". Men at det bodde så mye musikk i denne kroppen, det ante vi virkelig ikke.

 

Albumet er produsert av Ronni Le Tekrø som også spiller gitar og synger og her medvirker også et stjernelag av musikere, som Jørun Bøgeberg (Junipher Greene, Flax mm.) , Lars Christian Narum (Hellbillies / Narum), Trond Augland, Bjørn Kristiansen (Aunt Mary) og Jon Anders Narum (Narum). Det hele har en organisk og lekker produksjon, der det både er plass til det instrumentalt virtuose selv om det låter jordnært så det holder. Prosessen med innspillingen har pågått siden 2015, nå ser plata endelig dagens lys.


Thor-Rune har tidligere hjulpet oss med liner notes til vår Folque-utgivelse på Round 2 og Folque er virkelig et band som åpenbart har satt sine spor, alle låtene på denne skiva er nemlig egenskrevne og beveger seg lavmælt slentrende i et britisk/norsk musikklandskap der Fairport Convention og deres norske søskenbarn danser hånd i hånd. Nevnes må også Thor Runes far, den landskjente trekkspillkongen Arnt Haugen som var mye å høre på radio og tv i forrige århundre, norsk tradisjonsmusikk har defintivt vært viktig for låtskrivingen her. Tekstene er trivelige og nokså selvbiografiske, hør spesielt den fabelaktige "Fata Morgana", dette er høyt nivå!

 

Og apropos Fairport: Thor-Rune klarte til og med å få med Dave Swarbrick, som desssverre gikk bort i 2016 på denne utgivelsen, med er også Bård Svendsen (Åge Aleksandersen & Sambandet, TNT m.fl) som også har gått bort i mellomtiden. Thor-Rune har dedikert plata til disse to viktige bidragsyterne.

 

Thor-Rune kan nå krysse av "utgivelse av eget album" på sin bucket list. Den har blitt finfin og kan presenteres med stolthet.

Vi må bare gratulere!