Wiim Pro Plus, streamer, fjernkontroll Analog og digital (optisk/coax) utgang Wiim Pro Plus, streamer, fjernkontroll Analog og digital (optisk/coax) utgang Wiim Pro Plus, streamer, fjernkontroll Analog og digital (optisk/coax) utgang

Wiim Pro Plus, streamer, fjernkontroll

Analog og digital (optisk/coax) utgang

2 995,-
Lagervare

beskrivelse

WiiM Pro Plus er en oppgradert versjon av Wiim Pro. Med bedre D/A-konverter og en mer påkostet analogdel har Pro Plus en lydkvalitet som er enestående i prisklassen. I tillegg får du en fjernkontroll på kjøpet som gir deg enda enklere betjening uten at du slipper å bruke appen for å justere volum eller hoppe til neste spor på albumet eller spillelista.

 

Best music streamer under £300

 

If you’re dipping a toe into the world of music streaming, you can’t go wrong here!
A great entry-level option with detailed, expressive and organised sound...

 

WiiM Pro Plus er utstyrt med den nyeste AKM 4493SEQ-premium-DAC-en, som gir utmerket lydkvalitet med minimal forvrengning og stor dynamisk rekkevidde, takket være AKMs Velvet Sound Technology. Den støtter også filformater opptil 768 kHz PCM, ideelt for de nyeste høyoppløste lydformatene. Det er benyttet en forbedret analog-til-digital konverter (ADC) på linjeinngangen som gir deg forbedret lyd når du kobler til en analog kilde.

 

 

 

Wiim Pro Plus har alt av streamingtjenester, Chromecast Audio, Spotify Connect, Tidal og Tidal Connect, Qobuz, nettradio, AirPlay2 og Bluetooth. Og som ikke de var nok, streameren har i tillegg både analoge og digitale innganger for tilkobling av eksterne kilder og kan hente musikk fra harddisk (NAS-server). Alt betjenes enkelt via Wiim Home-appen. 

 

 

Last ned app for Android og Apple

 

Wiim Pro Plus har både trådløs og kablet nettverkstilkobling og støtter i alle lydformater med opptil 24 bit 192kHz oppløsning. 


Wiim Pro Plus streamer fjernkontroll
Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Type Streamer
Streamingtjenester Spotify og Tidal Connect,
  Qobuz, Amazon Music,  
  Deezer, Chromecast Audio
  TuneIn og Vtuner, nettradio
  AirPlay2, Bluetooth
Innganger Analog AUX (RCA)
  Digital (optisk)
Lydutganger Analog (RCA)
  Digital (coax og optisk)
Tonekontroller 10 bånds EQ
Signal/støy forhold 121 dB (analog utgang)
DAC AKM 4493SEQ
Lydformat Opptil 24 bit /192 kHz
Nettverk WiFi og kablet
Varenummer 102539

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Wiim
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi Streamer


170972