Acoustic Energy AE309, valnøtt 2.5-veis gulvhøyttaler Acoustic Energy AE309, valnøtt 2.5-veis gulvhøyttaler

Acoustic Energy AE309, valnøtt

2.5-veis gulvhøyttaler

14 995,-
Lagervare

beskrivelse

Acoustic Energy ble grunnlagt i London, England i 1987. Firmaets første høyttaler, AE1, en ultrakompakt monitor med imponerende dynamiske egenskaper, klarhet og oppløsning ble i løpet av rekordtid en ny referanse i klassen. Oppgjennom årene har Acoustic Energy høstet hundrevis av priser og utmerkelser fra verdens Hi-Fi-presse. Dagens Acoustic Energy-modeller er basert på de samme designprinsippene som den etter hvert legendariske AE1-høyttaleren.


AE309 er gjennomført ned til den minste detalj. Høyttalerne har i velkjent Acoustic Energy-stil en fin miks av en av åpen og detaljert mellomtone, silkemyk topp og en punchy og presis bassgjengivelse.

 

Høyttaler-elementene er designet spesielt til 300-serien. Diskanthøyttaleren i aluminium benytter Acoustic Energys WDT (Wide Dispersion Technology) som gir en svært god spredning av lyden. Bass/mellomtonehøyttalerne har membraner framstilt i aluminium og keramikk som gir stor mekanisk styrke og stivhet. 


AE309 har solide kabinetter som er bygget i 18 mm MDF, interne avstivninger gir høy mekanisk stivhet. Nedre del av høyttalerkabinettet har et lukket kammer som er fylt med tungt dempemateriale. Løsningen gir effektiv reduksjon av resonanser og bidrar til økt stabilitet. Solide spikes (parkettbeskyttere inkludert) sørger for god mekanisk avkobling.
 

Resultatet er en høyttaler som låter forbløffende kjapt, presist og raffinert – og ikke minst utrolig engasjerende!

 

Alle modellene i 300-serien leveres i svart eller hvit pianolakk og ekte valnøtt finér.


Acoustic Energy AE309 valnott
Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 980009219

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Valnøtt
Produsent Acoustic Energy
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Gulvstående høyttalere
  • Høyttaler


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre