På Big Dipper har vi en liten scene der vi inviterer plateaktuelle artister vi liker til å komme og spille og signere plater. Om du bor langt unna så kan du alltid bestille signert plate i nettbutikken.

Klossmajor - Minikonsert og signering

Torsdag 16.03. klokken 17:00

Det er bare et år siden Klossmajor fylte sjappa til randen med folk da de slapp albumet "Det ordner seg for snille jenter" og spilte LIVE hos oss. Nå er oppfølgeren klar og vi gjentar suksessen!

 

Albumet "Alt jeg ikke har" slippes fredag 17.03, men om du kommer på konsert hos oss denne torsdagen så kan du slå kloa i den en dag før alle andre. Og bor du langt unna kan du bestille signert plate (blå vinyl) her: https://bit.ly/3T08UNW

 

Der debuten Ordner seg for snille jenter var naiv og undrende, spinner «Alt jeg ikke har» videre på voksenlivets utfordringer med humor, varme, melankoli og noen flere erfaringer under beltet. Låtene på albumet er mer produsert, besetningen er utvidet med gitarer og et større utvalg synther, men det varme og Klossmajor-soundet er intakt! Kontante poplåter, symfoniske ballader, freshe grooves og snartenkte tekster pakket inn nytenkende trestemt vokal og rap. Klossmajor har kommet for å bli og opparbeider stadig sin plass som en musikalsk følgesvenn for både unge og voksne barn!

 

«Tekstlig handler albumet om å prøve å helgardere seg fra livets utfordringer, å ha liten tro på at kjærligheten ordner seg, relasjonsfrykt, oppramsing av absolutter du trodde du skjønte, dårlig råd, dårlig tid, lite plass i et lite liv, å regne feil, være sin egen venn, knust hjerte, helt hjerte og aksept. Litt trist, men med humor, varme og en underliggende tro på at det fortsatt ordner seg for snille jenter»
- Karoline Karlsen

Siril Malmedal Hauge & Kjetil Mulelid - Minikonsert og signering

Lørdag 18. Mars kl. 14:00

Siril Malmedal Hauge og Kjetil Mulelid har levert mange musikalske høydepunkter de senere år. Nå har de blitt en duo og albumet "Blues and Bells" er straks klart for utgivelse. Det låter helt magisk!

 

Denne lørdagen ser du dem LIVE hos oss og du kan skaffe deg en signert LP. Bor du langt unna kan du bestille plata her og så ordner vi med signering: https://bit.ly/3SYrXZ6

 

Siril Malmedal Hauge og Kjetil Mulelid har gjort seg til kjenne hver for seg i det norske musikkmiljøet de siste årene med aktiv turnéring, spellemannsnominasjon, og flere lovpriste albumutgivelser fra verdensomspennende presse. Nå er Hauge og Mulelid samlet som duo!

 

Da ideen om å gjøre et samarbeid dukket opp, var dette den første sangen begge hadde i tankene. Musikken bærer preg av Hauge sin klare og uttrykksfulle stemme og Kjetil sitt finurlige pianospill. Hildegunn Øiseths bidrag til sangen er tankevekkende. Hun spiller på det eldgamle instrumentet bukkehorn som gir akkurat den luftige og poetiske lyden som Siril og Kjetil ønsket å legge til sin versjon av sangen.

 

Siden de studerte på den smått legendariske jazzlinja i Trondheim for ti år siden har de jobbet regelmessig sammen - først som kjernen bak jazz/pop-prosjektet Fieldfare, og så igjennom Siril sitt eget soloarbeid med to albumutgivelser, samt konserter på de fleste jazzfestivaler og klubber i Norges kriker og kroker. Parallelt har Siril markert seg gjennom duoprosjekt med ECM-artist Jacob Young, med to utgivelser, prisbelønninger fra Japan, nominasjon fra “Independent Music Award” i New York, og turnéring i store deler av verden, som Europa, Japan og Sør-Korea. Kjetil har på sin side utgitt 10 album med kvartetten Wako, sin egen pianotrio og som soloartist - dette har ført til hundrevis konserter i Europa og Japan, to millioner strømninger, og lovord fra hele verdens musikalske presseorkester.