23162

Sufjan Stevens

Carrie & Lowell (LP)

279,-
Lagervare
Beskrivelse
Jeg var lenge i tvil da jeg skulle bestemme meg for hvilken jeg synes er årets beste plate, men Amasons fantastiske psykedelia-pop-perle Sky City måtte til slutt vike plassen for Sufjans utleveringsepos, Carrie & Lowell.

Det har gått 10 år siden Sufjan Stevens fanget oppmerksomheten til et stort publikum med folk-beistet Illinoise, før han senere har gått veier kanskje fansen ikke direkte har ønsket og gitt ut julemusikk, eksperimentelle ting som The BQE (en «hyllest» til The Brooklyn Queens Expressway), men også det undervurderte knob twiddler-/elektronikaalbumet The Age of Adz.

Carrie & Lowell er han tilbake mot Illinoise eller sågar Seven Swans musikalsk – spartansk kanskje, men også catchy og melodiøst. Tekstmessig tar han oss med, på det personligste vis, inn i det indre av sin familie, og seg selv, med sitt forhold til moren Carrie og stefar Lowell som utgangspunkt. Han forteller om årene han fikk med dem - "when I was three, three maybe four, she left us at that video store" - og etterspill og tanker rundt disse menneskene og spesielt forholdet til moren senere i livet -  "I should have wrote a letter / Explaining what I feel, that empty feeling”. Et komplekst og ekstremt personlig album som til syvende og sist er Sufjan Stevens og årets beste album.

- Jørgen Angvik 
Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer AKR99LP

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Asthmatic Kitty
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Indiefolk
  • Indierock
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
23162