Cabasse Rialto, matt svart Streaming-høyttalere Cabasse Rialto, matt svart Streaming-høyttalere Cabasse Rialto, matt svart Streaming-høyttalere Cabasse Rialto, matt svart Streaming-høyttalere Cabasse Rialto, matt svart Streaming-høyttalere

Cabasse Rialto, matt svart

Streaming-høyttalere

34 990,-
Lagervare
beskrivelse

Komplett stereoanlegg med en lydkvalitet og funksjonalitet som ikke er hverdagskost – uansett pris og størrelse. Legg til en komplett liste av streaming-tjenester, HDMI-ARC for TV-lyd og tilkobling av analoge og digitale kilder så må Cabasse Rialto være markedets beste kjøp i prisklassen. 

 

Med Spotify Connect, Tidal, Tidal Connect, Qobuz, Deezer HiFi, nettradio, AirPlay 2 og Bluetooth kan du streame musikk akkurat som du ønsker. Vinylentusiastene er heller ikke glemt, med analog linjeinngang kan platespiller med innebygget RIAA-trinn kobles direkte til høyttaleren. Alternativt kan et eksternt RIAA-trinn benyttes med en hvilken som helst platespiller. Spør oss om en anbefaling!

 

Cabasse ble etablert i 1950 av av Georges Cabasse, en fransk produsent som med innovativ teknologi og ytelse i High-End-klassen har levert høyttalerløsninger til en rekke prestisjeprosjekter innen radio, kino og teater. Allerede i 1952 lanserte Cabasse verdens første coax-høyttalerelement, dvs at diskanten er integrert i senter av bass/mellomtone-elementet, en løsning som gir optimal spredning av musikken fra ett punkt.

 

På Rialto har Cabasse tatt teknologien ett skritt lenger, høyttaleren har innebygget en subwoofer på baksiden av kabinettet, i praksis en triax-løsning hvor elementene i front og bak er montert på samme akse. Faseriktig lyd i hele rommet. Hvert av høyttaler-elementene har dedikerte forsterkere, totalt 2100 watt (4200 watt i peak), resultatet er en dynamikk og oppløsning som bare må oppleves. Avanserte DSP-styring og automatisk romkalibrering gjør at høyttaleren tilpasses akustikken og plassering i rommet. Noe mer? Kom og hør!

 

EKSTERNLAGER, NORMAL LEVERINGSTID 1-2 DAGER

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Type Streaminghøyttaler
Streamingtjenester Spotify og Tidal Connect,
  Qobuz, Deezer, AirPlay 2, 
  Bluetooth, nettradio
Innganger HDMI, audio return channel
  Linje (RCA), optisk, USB
Fjernkontroll App for Apple/Android
Betjening Touch-kontroll/display
DSP Ja, automatisk romkalibrering
Elementer 13 cm coax mellomtone/diskant
  17 cm bass (på bakside)
Forsterkereffekt, pr høyttaler:
Bass 450 watt RMS, 900 watt peak
Mellomtone 300 watt RMS, 600 watt peak
Diskant 300 watt RMS, 600 watt peak
Frekvensområde 30-27.000 Hz
Maksimalt lydtrykk 121 dB peak
Frekvensområde 30-27.000 Hz
Nettverk WiFi og kablet
Mål (H x B x D) 26,3 x 20,7 x 24 cm
Varenummer RIALTO_BLACK

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Cabasse
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Aktive høyttalere
  • Bluetooth
  • Bokhyllehøyttalere
  • Stereopakke
  • Streamer


155625